Lite hit och lite dit och lite eljest

Kojdag

Idag har Lelle och jag kojdag detta beroende på att det regnar, …Ni skall inte tro att vi är rädda för regn. Vi behöver en dag för kontemplation och utvärdering av husse, vovve relationen. Vi har fått många frågor angående sublimital apportering och det är väl det som gör oss lite som ÖFK dvs lite eljest. För övrigt har tiden och patrullerandet flutit på, veckorna före och under påsken hade vi förstärkning av Mimmi och Singlis. Ni vet väl att påsken är den största högtiden i Jämtland och det kryllar av två-och fyrbenta. Vi hade en camp under denna tid och jobbade dygnet runt, vi ville snabbt kunna rycka ut. Trots mycket folk så var det ovanligt lite byrackor vi hade några få incidenter och det handlade mest om att folk parkerar som Dom har förstånd till och det vill säga nästan inget.

Vi har gjort ett nytt besök hos Linda Laser, det började med att Lelle hade ont i ryggen Ni vet ju vid det här laget att han är lite klen. Jag behöver som vanligt lite laserkanon på ryggen och det är inte som Xmatte säger att jag har en punkt utan Linda förklarade det med att jag är så kraftfull när jag drar igång så då händer det något i ländryggen. Nu har Linda även skaffat en massageapparat, få nu inga fantasier om vad hon gör med den. Kerran var också med och fick en duvning, dan efter kändes det som att vi blivit överkörda av ett Norrtåg. PissLelle gav mig lekförbud i tre dagar, fattar Ni hur det är att gå på promenad med Lillsyrran Dakota och ha snöre, vi var båda frustrerade. Dakota försökte rymma så vi skulle kunna leka, tror även att hon hade vuxenlekar i tankarna för det är den tiden nu. Det här med att bestämma över mig är en del av det jag försökt lära Lelle och ibland blir jag förb…… över att jag lyckats. Vi har ett återbesök hos Linda och vi kan bara konstatera att Linda är kanon med sin laserkanon.

En ny bekantskap för oss är Ullis, Ni vet hon med renen Rudolf. Vi tränar Lelle så att han skall kunna gå fot med mig. Vi kör en modifierad metod som bygger på klickerträning och det är jag som får godiset. Lelle säger topp när han går i rätt position och så får jag godis. Problemet jag har är att Lelle vill gå lite före mig. Men vi tränar på, Ditt intresse verkar vara att få godis säger Lelle. Tyst säger jag och gå som folk. När vi är hos Ullis är det mycket bla bla bla, för Lelle tror att han coachar Ullis för ett event hon skall ha med Rudolf. Jag har snackat med Rulle och han fixar det själv.

Jag fortsätter att äta min Royal Canin som smakar bra och gör gott, mina fyra flocksyrror gör likadant och vi är utan att skryta föredömliga exemplar av våra olika raser. Tänk att dom bästa exemplaren kan samlas i en och samma flock. Skryter Du inte rätt bra nu säger Lelle?….nej jag säger bara som det är. Janne skall snart ta ut VM laget och en viss person anser sig som given i detta lag. När vi coachar Janne säger vi som Ferguson M U tidigare tränare: Jaget får inte bli större än jaget. Kanske något Du bör tänka på Lacke säger Lelle,…. fattar inte vad Du menar säger jag.

Nu till det som kanske gör oss lite eljest som man säger, Ni vet vid det här laget att jag fortfarande är dalgångens okrönte kung när det gäller apport. Okrönt är jag därför att jag inte har något diplom. Subliminal perception handlar om att försöka påverka det undermedvetna utan att gå via huvud och tankar. Vi har därför börjat med subliminal apportering i vår träning och det betyder att jag tränar när jag sover och det gör vi vovvar ofta och gärna. Först måste man ha tränat att hämta och leverera och det kan jag. Det går till så att när jag lägger mig på soffan så kommer Lelle med min gummianka som piper. Det måste vara en speciell sort och den finns hos Fjällveterinären att köpa. Jennie Du måste ta hem många nu för det här kommer att bli en storsäljare. Det måste vara just denna anka försök inte med någon vanlig badanka om Ni har för det funkar inte. Till metoden: Lelle lägger ankan under mitt huvud och när jag somnar så styr ankan mitt dröminnehåll och jag ser alla mina perfekta hämtningar i drömmen. Ibland piper ankan och det är bra för det förstärker träningen och gör den mer realistisk. När jag vaknar är allt som vanligt men mitt undermedvetna eller ryggmärgen, välj det som passar Er har tränats i att hämta. Jag tycker det är skönt för jag slipper pipor och kommandon från Lelle. Man kan säga att det är hjälp till självhjälp.

Som ni ser så är vi innovativa i Högis och det är inte fel att ha en psykopat till husse, psykoterapeut säger Lelle. Spelar roll säger jag. Nu måste vi sluta för Lelle skall på Apoteket, är Du sjuk säger jag?….. Du brukar ju gå till affären bredvid.

Ha det bra och krama och pussa på varandra så blir det sommar snart.

Glöm inte att köpa hem canin för Royal Canin är riktigt canon

❤️❤️?? Lacke o Lelle

Ps om Ni har funderingar angående subliminal apportering så maila till oss på: lackeochlelle@fjallveterinaren.se Ds