Linda Laser trollar med Lelles knän

Högis onsdagkväll

Nu har jag mycket att berätta, Ni vet att jag har en jättesvår sträckning typ… Jag har inte fått springa och leka sen i söndags när Xmatte upptäckte min skada. Jag äter jättestarka piller mot den svåra värken.

Måndag

Xmatte meddelar att vi fått tid för behandling av min skada hos Linda Laser, hur skall jag klara mig till dess tänker jag? Det blir mycket vila och patrulleringen blir i makligt Lelletempo. Vi går till Inga och Edwin och Inga sitter ute och stickar på små saker. Skall Dom skaffa valp frågar jag när jag ser storleken. Nä Inga stickar på beställning till en människovalp säger Lelle. Lelle går in till Edwin och där hör man bla bla bla och mycket skratt. Dom kommer ut och Edwin klappar mig och säger att jag är en fin vovve. Det har Inga sagt också flera gånger när hon gosar med mig. Dom har bra smak Inga och Edwin säger jag till Lelle. För övrigt kan meddelas att Edwin blir mer och mer rörlig efter operationen och det är glädjande tycker vi. På måndagkväll börjar Lelle plocka fram andra kläder än Retrieverkostymen och då anar jag att något är på gång. Jag skall till S-vall och jobba imorgon säger han, skitgubbe säger jag vi skall alla vara tillsammans. Jag sover nära och på Lelle på natten.

Tisdag

Kliver upp pisstidigt för vi skall skjutsa Lelle till tåget i Mörsil därefter åker Kerran och jag hem och myser tillsammans. Lelle smsar och säger att det är skittrist  på tåget, det kan han gott ha säger jag till Kerran. Kerran och jag har det trevligt och sedan åker vi till Ö-sund och morsar på hennes syrra. Hon har två , borderterrier, Bosse och Sluggo. Vi leker lite och Kerran säger till mig när jag skall vila. Vi gör även besök på kyrkogården och jag hjälper Kerran att plantera. Sedan åker vi till tåget och möter Lelle och då blir jag så där glad i hela kroppen och hoppar och skuttar. Lelle och Kerran är bra för jag får hoppa av glädje på Dom. Jag tar Lelle i handen och vi går till bilen. Det är bråttom om vi skall hinna med halv åtta färjan för tåget var försenat. Kerran kör och vi hinner, såg inte hastighetsmätaren men jag tror inte att vi var under tillåten hastighet någon gång. Vi hann till färjan och Lelle säger på skoj till Kerran, ”Du kör som en hel karl”.

Onsdag

Idag är den stora terapidagen, jag skall få Laserterapi, hörru Terrapöjten säger jag till Lelle kan Du Laserterapi eller kan Du bara snacka? Du vet Lacke säger han jag är utbildad på 1800- talet och då fanns inte Laser. Vi är ute i god tid det vill säga långt före vår tid Dom är såna pangsjonärerna. När det blir vår tur så visar det sig att Kerrans dotter gått i skolan med Linda Laser när Dom var små. Jag får ställa mig på en brits och Linda känner och klämmer på mig och upptäcker min skada och det kan inte vara svårt så stor som den är. Linda förklarar hela tiden vad hon gör och Lelle och Kerran lyssnar intensivt. Lelle står hela tiden vid mitt huvud och klappar och pussar på mig och det är så skönt. Efter behandlingen känner jag mig genast mycket bättre och lite glad, jag får även godis av Linda. Då kommer Xhusse för både Singla och Tärna skall få sig en duvning. Lelle och Kerran har blivit intresserade av det Linda gör och har pratat om sina krämpor och det är många skall ni veta. Lelle har naturligtvis pratat om sina knän och Linda säger till honom : ”Ta av Dig byxorna så skall dom få en omgång”. Hon tar fram den stora kanonen och kör på Lelles knän, jag har somnat på golvet för jag har blivit trött av behandlingen. Vaknar av att Lelle gör knäböjningar och utbrister …. det här är fantastiskt. Ni vet att han inte kunnat göra knäböjningar sen Sundsvall brann. Linda har jobbat med hästar i behandling och jag säger till Lelle vad är det jag sagt Du behöver en hästkur för att det skall bli nån ordning på Dig. Linda är duktig säger vi och vi skall rekommendera henne till Dom vi känner. Sedan tittade vi på när Tärna och Singla behandlades, det blev som en familjeträff hos Linda Laser.

Efter behandlingen åkte vi till BrunfloBirgitta och Yusuf och det var trevligt. Lelle stod ute och pratade med deras son när vi gått in och då var jag lite orolig att han skulle dra igen. Tvåbenta bla bla bla hela eftermiddagen och jag sov skönt till deras babblande. Dom har en son som bor i USA och naturligtvis hörde jag Trump och Hillary nämnas. Lelle och Yusuf är överens när Dom diskuterar. Jag tycker att det är mysigt när Lelle och Kerran träffar Dom.

Ni såg väl matchen?Lelle och jag konstaterade att Lassur och Janne tänker fotboll på rätt sätt. LAGET FÖRE JAGET!

Nu måste Lelle och jag vila efter tuff behandling, jag skall bara kvällskissa och Lelle skall göra några knäböjningar.

Linda Laser är kanon och gör som Lelle, Yusuf och jag stöd Hillary. Gonattkrama Dom som finns nära Er!

/ Lacke o Lelle❤️??