Lilla Lakritstrollet snart 1 år

Jag och min bästa kompis Elsa

 

Två kossor

 

 

 

 

 

 

 

Jag vann, Kerran tvåa och Lelle 169 plats

Årets första mjukglass

 

 

 

 

Balkongmys med morötter

Super vattenapportören

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej alla bloggläsare

Som Ni ser har vi fullt upp här i Gurra, pensionärerna och jag. Just nu ligger jag i Lelles knä när vi skriver detta. Lite slut i luvan är jag men som Ni vet så kallar plikten. Vilken plikt säger Lelle, jag är ju terapeutvovve till Er och det skall gudarna veta är inte ett latmansgöra. Dessutom säger jag så har jag hjälpt Elsa att knäcka simkoden och det är jättebra så jag har någon att simma med för Du är ju en badkruka Lelle. Vi har superkul Elsa och jag när vi är ute tillsammans för hon gillar att springa som jag. Du är så trött efteråt att du måste vila en dag säger Lelle, när Ni lekt i skogen. Vi får sätta upp varningsskyltar så tvåbenta blir varnade.

Lelle var och provade hörseln för ett tag sedan och han skall ha hörapparat, det visste vi väl sa Kerran och jag för Du hör som en påse nötter. Får jag inte nafsa Dig i öronen längre då när jag är glad säger jag?  Får väl ta ut apparaten i så fall säger Lelle. Det är en bra bild av hur jag har det, jag kommer alltid i första hand och vinner alltid som Ni ser på en av bilderna. Lelle och jag tävlar ofta, först ur hissen, först till köket osv. På nationaldagen så åkte vi på utflykt med Elsas flock, till Kvarnsjön för Elsa och jag skulle få bada inte Dom tvåbenta för Dom är badkrukor. Som Ni vet så brukar Elsa och jag bada i lerpölar och dylikt, Lelle säger att han badat mig mer sista månaden än under hela året. Detta på grund av att jag luktar sumphund. Åter till utflykten, Elsas matte har berättat att Elsa inte lärt sig simma ännu och Lelle sa till Elsas matte: Det fixar Lacke , för han är en bra simlärare. Elsa får inte bli en Portugisisk badkruka. Jag visade Elsa hur man gör genom några snygga apporter, sedan fick jag sitta på stranden när det blev Elsas tur och efter lite tvekan så simmade hon och vi applåderade. Det var första gången Lelle hörde att jag kan gnälla och det berodde på att jag fick titta på. Efter detta sa Lelle till mig när jag vilade, Du ser ut som en dösill Lacke, simma själv får Du väl se tänkte jag.

Nu måste vi sluta för Janne har presskonferens och den måste vi se så vi får höra läget i truppen. Sedan blir det mental träning för jag har en jätteoperation i sommar, skall ta bort min döda tand. Vi är också glada för att VärmdöCarins rehabilitering efter höftoperationen går bra.

Ha det bra och simma lugnt och krama och pussa varandra och glöm inte att äta tårta för det skall jag imorgon. Då har jag nämligen bott ett år hos Kerran och Lelle. Köp tårtan av Maxi för hon har goda tårtor.

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??