Lilla Lakritstrollet och Lelle snackar igen

image

Senare samma dag

Här ser Ni en actionbild från vår patrullering nu på eftermiddagen. Vi har patrullerat i skogen och där var det massor med barn som orienterade (säkert mycket bättre än Lelle och Kerran). Lelle och jag är hemmamän för Kerran jobbar idag och imorgon, så vi har det flöjjigt som det så vackert heter, men patrulleringen missar vi inte. Vi sitter nu och summerar det som hittills varit idag ( och jag pruttar och Lelle håller för näsan). Lacke säger Lelle nu när vi var ute var Du lekfull glad och Du lyssnade jättebra på mig. Borta var den där spända Vovven från imorse, hur kan det vara så stor skillnad Lacke? Ja men Lelle när Du tog ansvar imorse då påminde Du mig om att Du är flockledaren i vår flock och då kan jag slappna av. Tror Du Kerran håller med om jag är ledaren av vår flock säger Lelle? När det gäller mig tror jag att hon håller med annars vet ju jag att Kerran bestämmer säger jag. Sakta i backarna säger Lelle jag tror vi är ganska jämställda, tror Du ja tänker jag …….. Du var jätteduktig på att gå fot när jag sa till Dig att stanna så stannade Du och jag älskar när Du springer runt i glädje säger Lelle. Hur ser Du på mig Lacke? Jag kollar på Dig nu säger jag, ja men vad tänker Du om mig säger han, jag tänker att Du är entvåbent Vovve och att Du jobbar för att bli flockledare och jag känner mig allt tryggare med det, men lycka till med Kerran…….Vad intressant att Du tänker att jag är Vovve, så Du menar att jag är Vovvekompis och snart flockledare säger Lelle. Det skall jag tänka på och göra som Dakota när vi leker, ja men bit mig inte i läppen. Vet Du en sak Lelle säger jag, berätta säger Lelle. Jo Du glömde pipan när vi patrullerade precis som Xhusse i söndags när han var på storviltsjakt med Singla och Tärna. Ja men Du vet Lacke solen har också fläckar. Vilka solar tänker jag…….

Vet Ni Lelle går mycket fortare nu när Linda Laser har kört med kanonen på hans knän. Förrut var det manana manana kommer vi fram så kommer vi men nu är det mer spänst i steget. Lelle säger tänk vad Xmatte har bra behandlingar att förfoga över förutom sig själv. Din Xmatte är en jättebra veterinär som sätter verkligen djurets behov i centrum och vi kan rekommendera henne till alla. Du har en jättebra livmedicus Lacke. Nu måste vi sluta för Lelle har hotat med helvetesmaskinen för Kerran tappar så mycket päls nu på sommaren.

Ha det bra och krama varandra och se till att inte Trump blir president.

/ Lacke o Lelle ❤️??