Lilla Lakritstrollet och Lelle lite förgrymmade

image

Värmdö en helt vanligt ovanlig torsdag

Såhär ligger jag när jag vill att Lelle skall klappa och massera mig på magen. Det är hans tur tycker jag för jag skötte om honom igår när han hade huvudvärk (antagligen har sågspånet svällt av fukten ute).

Igår fick vi Hundsport, tidningen Ni vet och jag trodde att det var jag på första sidan. För så såg jag ut när jag hoppade från bryggan i Högis i somras. Va……..tog Du ingen bild av mig när jag dök? Lelle ibland är Du ett klantars……tycker jag. Sedan sa jag till Lelle ….skynda Dig att bläddra fram till artiklarna så vi får läsa hur jag skall vara och se ut. Det var bilder på en massa fina Labrador Retrievers men ingen så fin som jag , sa Lelle. Du är en riktig prydnad för rasen, både till utseende och karaktär sa Lelle. Jo jag tackar jag tänkte jag men jag måste hålla med Lelle om hans utmärkta smak. Sedan kom en beskrivning på hur vi borde se ut, storlek på huvet, längd på benen och pälsens beskaffenhet. Lelle sa jag om Du skulle köra en bedömning av homo sapiens ,skulle Du få några poäng över huvud taget? Knappast ….jag skulle inte bli godkänd sa Lelle, exteriören lämpar sig inte , dessutom är jag terrapöjt och som sådan är jag inte rastypisk. Som Ni säkert förstått vid det här laget så tycker vi att man överbetonar utseende och det blir i vårt tycke begränsande. För övrigt håller vi med beskrivningen av vovvarnas vovve Labradoren. Som hundägare Lelle… håller du med? Stopp  säger Lelle jag är hundägd! Hur menar Du säger jag? Tänk Lacke säger Lelle Du bestämde Dig för att Du ville bo hos Kerran och mig och Din fantastiska Xmatte såg det , ett svårt beslut att överlämna Dig till oss, det är därför jag säger hundägd. Det förtroende som Du och Anna visade oss är något av den största kärleksförklaring som jag och Kerran kan få. För övrigt när man tänker efter så är hundägd bättre än hundägare, det skulle hjälpa många pocketvovvar att få hjälp med både det ena och det andra. Xmatte säger i ett fint inlägg på fejjan ( som vi läst över Kerrans axel) att jag är en terapivovve och det gillar jag , men det heter terrapöjtvovve säger jag. Jag får hämta och söka saker nu också och så är det en massa tjat med hit och stanna osv, det kallas lydnad av många, vi kallar det säkerhet och kommunikation , lydnad är inget bra ord. Ska vi inte börja med klickerträning säger jag ( vill ha godis)! Glöm det….matvrak, säger Lelle .

Nu måste vi sluta för Lelle är matt och trött , han var på vårdcentralen i morse och tog blodprov och blir så matt av blodförlusten…..

Ha det bra och krama och klappa varandra. Glöm inte Hillary hon behöver mycket stöd nu. Kolla Skavlan på fredag för Bruce är med och han är en riktig rock and roller.

/Lacke o Lelle ❤️??