Lilla Lakritstrollet har fått en ny titel

Värmdö en höstdag

Igår var jag jättetrött och sur på pissLelle och Kerran och det regnade hela dagen. Ni vet vid det här laget att jag blir trött när jag är på party. Först på dagen på lördag var jag och hälsade på Jack, vi lekte och dom tvåbenta bla bla bla. På kvällen var vi hos Herman och hans familj på party det var roligt. Ni vet att jag blir trött av att förhålla mig till andra och kolla med Lelle att jag gör rätt. Lelle och Kerran tycker att jag är duktig när jag är borta men som sagt dagen efter så måste jag vila och det förstår dom. Lelle samlar ihop en hel del Hussepoäng.

Nu till min nya titel och varför jag var sur, min nya titel är : Kökscontroller för jag är alltid i köket när det lagas mat och jag kollar så det blir rätt och har jag tur får jag smaka också. Igår var jag sur för jag fick inte följa med till bygdegården där det var matmässa som hette smaka på Värmdö. Fattar Ni världens chans för mig som kan äta jämt att få prova läckerheter, jag skulle vara hemma och Lelle och Kerran fick smörja kråset. Dom kom hem med ett par påsar godsaker, ost, marmelad, oljor, äppelcider och annat. Dessutom hade Dom ätit hamburgare av lokalt kött och det kändes redan när Dom var i hissen. Vi skall ta med oss allt till Högis när vi åker på torsdag….., jag har stoppat huvet i påsen flera gånger för den står i köket.

Idag kallar Lelle mig för Jucka-Pecka och jag tänker inte tala om varför….jag tror att det är ett finskt namn. När vi var ute och gick på eftermiddagen så tyckte Lelle och Kerran att jag var jätteduktig, ja men det är inte så svårt nu när Ni blivit mycket tydligare säger jag. Lelle behöver inte säga fot till mig för jag vet nu när det förväntas av mig. Dom tycker att det är mysigt när vi är ute tillsammans och Lelle går från klarhet till klarhet när det gäller att vara Husse. I ärlighetens namn måste jag säga att Kerran får många Mattepoäng också. Lelle och Kerran pratar mycket om mig och det tycker jag är mysigt , att ligga och lyssna till att dom vill förstå mig på riktigt. Det finns många teorier om Hundar och hur man skall vara med oss, Lelle säger att det känns så tydligt vad jag vill och hur jag känner mig. Dom kallar det för att lyssna in mina behov, sedan tar Dom ansvar så jag kan koppla av och kolla runt när vi är ute.

Vi skall till Högis igen, jag hoppas att det är snö så jag kan göra Sälen, Lelle säger att jag gör den bättre än Anja Person. Nu sitter vi tillsammans, Kerran gurglar förmodligen på såssiala medier och Lelle och jag bloggar, vi har det mysigt och om ett tag skall jag ut och kvällskissa.

Ha det bra och glöm inte att kvällskissa och när Ni kommer in så krama varandra. Lelle är inte så trumpen för Trump verkar vara på dekis.

/ Lacke o Lelle ❤️??