Lelle utvärderar

En kärleksförklaring till Lilla Lakritstrollet

För exakt 6 månader sedan var det dagen innan jag skulle hämta Dig. Tiden stod stilla och jag bara längtade efter Dig. Sedan kom dagen dvs som imorgon när jag fick åka till kliniken och  sedan skulle vi åka tillsammans till Gurra. Den glädje som Du mötte mig med och den kärlek som Du visade när Du hoppade , tog tag i min hand och skrattade med hela ansiktet den tog verkligen tag i mig. Du släppte mig sedan inte ur sikte, det var mitt första besök hos Anna på kliniken och jag kände så mycket kärlek och värme från alla trots att det var en sorgedag för dom när Du skulle sluta. Det blev så tydligt vilken respekt man visade för Dig och Ditt val att flytta till oss. Xmatte och Xhusse förstår att Du är en underbar vovve som behöver uppmärksamhet och det är inte alltid så lätt när man som Du levde i en flock, den respekten är alla vovvar värda.

Det är många gånger under dessa månader som vi har sagt att med Dig blev vi en familj och Du visar oss så tydligt att det bästa för Dig är när vi är tillsammans alla tre.  Din lyhördhet är enorm…Du visade det i morse när vi var ute tillsammans. Jag sa till Dig, jag orkar inte gå fort och måste vila ibland på grund av förkylning så vi får ta det försiktigt. Vad gör Du då.?….  jo Du håller Dig nära mig hela tiden och när Du gick framför gick Du sakta och kollade var jag var. Inte undra på att vi är kära i Dig , Du fattar banne mig allt och är den bästa terapivovve ( förlåt terrapöjtvovve ) man kan tänka sig. Din lyhördhet gör att vi måste ta ansvar för Dig ibland. Varje gång Du hamnat i lite trubbel har det berott på att jag inte tagit ansvar utan lämnat Dig med det. Jag har nu lärt mig så Du får gå fot när vi går ut och fot när vi inte ser långt framför oss för då behöver Du inte springa fram och vifta på svansen till andra. Vid två tillfällen har människor blivit rädda och jag ber Dig om ursäkt för att jag inte haft fokus.

Att ligga och brottas med Dig på sängen och Du ” snackar ” när Du ligger på rygg är fantastiskt, Du kommer och vill bli kramad och klappad ibland och det är ljuvligt. Du är hela tiden där vi är och om Du vill något så ställer Du Dig och tittar på oss….efter frukost kan det betyda att Du tycker att vi skall lägga oss i sängen igen. Din separationsångest som visar sig  tydligt när någon av oss skall åka bort och Du vaktar , den tar vi på allvar. Just nu ligger vi på sängen och vilar och då ligger Du också där. Alla människor vi träffar säger att Du är fin och en fantastisk vovve som är så lydig, vi använder inte det ordet utan vi säger respekt och veta vad som förväntas och då blir man trygg. Vi har läst flera böcker om vovvar och vovvepsykologi och vi har kommit fram till att  det är vanlig psykologi som gäller. Vad är det för fel på vanlig gammal kärlek och tydlighet egentligen som gäller för alla?

Lakrits, Kerran och jag älskar Dig och Du är det bästa som hänt oss och vi njuter av Ditt sällskap. Kommer Du ihåg Lacke att vi fick rabattkuponger när vi flyttade till Gurra, där fanns det en tårta från Maxi. Den hämtar vi imorgon och firar vårt första halvår tillsammans.

Ha det bra och krama och klappa varandra mycket och lyssna på egna och andras behov och glöm inte att Annas pepparkakor är bäst. Dom vann vårt test igår.

/ Lelle till Lacke ❤️❤️❤️❤️???