Lelle ”upp i orra…….

Dagens dagordning:

Fotboll

Pockethundar

Nynazister/Trump

Som Ni säkert vet så spelar Öfekå hemma ikväll och vi skall se matchen naturligtvis. Det skall bli roligt och se vad Harry Potter har lagt upp för taktik, som naturligtvis är bättre än vad Hamrén kunde åstadkomma. Hamrén kommer från Hälsingland liksom punkbandet Svenne Rubins och han använde deras monsterhit: Långa bollar på Bengt som taktik, fastän i Hamréns tappning blev det: Långa bollar på Zlatan allt detta enligt Lelle. Vi läser i bladen att Janne åker runt och träffar spelare och ledare och det är ljuv musik för oss som hyllar kommunikation, Lelle och jag kommunicerar väldigt bra. Janne har ju även tagit ut två spelare till landslaget. Åter till  Öfekå, vi tror att Dom har chans att vinna ikväll och vi kommer att heja rejält och det hoppas vi att Ni gör också. Speciellt Xmatte som är ett stort fotbollsfan.

Pockethundar har vi redogjort för tidigare och Ni vet att begreppet handlar mer om De som håller i snöret än vovvarna. Alla problem löses genom att lyfta upp hundarna eller gå en annan väg när Dom gör utfall. På våran gård får man inte rasta hundar, vi kallar det kissa och bajsa. Jag får inte uträtta mina behov på gården, Ni fattar på morgonen när man är skithungrig och längtar efter Canin så måste jag gallopera minst 30 m för att kissa och göra nr:2 och det tar en himla tid när man är skithungrig. Pockethundarna dom går knappt utanför porten för att göra sina behov och det blir svårt och jobbigt för mig som vill markera över. Alice och jag har snackat om det för hon måste också gå utanför gården. Sedan ser vi så många vovvar som väger allt för mycket, Dom skulle behöva ta sina hussar och mattar och åka till Flata och kliniken för tjejerna där Dom är experter på vad vi vovvar skall stoppa i oss och Royal Canin har mat för alla behov. Lelle säger jag, när jag jobbade på kliniken så var jag den som provsmakade och godkände krubbet. Tror Du att tjejerna provsmakar nu? Är faktiskt osäker på det Lacke vi får fråga nästa gång vi träffar Dom. Lelle och jag har gått på utbildning så vi kan allt om vovvar, spräck inte livstycket Lacke säger Lelle en del kan vi men inte allt. Det måste bli en kompetenshöjning bland många vovveägda konstaterar vi. Det är som med Janne och fotbollen det handlar så mycket om kommunikation.

Nu till det som får Lelle att riktigt gå igång. Nynazister skall demonstrera i Göteborg och folk skriker på förbud. Man kan inte förbjuda säger Lelle för vi har yttrandefrihet och den måste vi vara rädda om vi måste göra något åt grundproblemet säger han. Klyftorna och segregationen ökar i samhället och det är boven i dramat enligt Lelle. Våra politiker oavsett färg måste sluta käbbla och tillsammans lösa problemen, innan stöveltrampen runt om i världen blir allt för högljudda. Jänkarna som röstade på Trump fattar inte att han håller på att begränsa friheten och påskynda segregationen, vi hyllar alla i det landet som står upp för jämlikhet, broderskap och frihet. Vi gillar NBA och NFA som vågar stå upp för allas lika värde. Vi har tidigare sagt Lassur for president för han har den grundläggande demokratiska värdegrunden. Vi vill tillägga att vi vill ha Janne som vice och Harry Potter som andre vice, tänk vilken line up.

Jag är lite förvirrad för Kerran skall åka till London imorgon med Ia och Hedda och Dom skall träffa Harry Potter men han bor ju i Östersund säger jag. Han heter Graham han som bor i Östersund och Harry som Dom skall träffa han finns inte. Skall Dom träffa någon som inte finns säger jag och mina ögon går i kors. Vi får snacka med Kerran när hon kommer hem säger jag. Nu tänker Ni kanske bryr sig vovvar om allt det vi skrivit om, jo säger jag i vår hundstilsblogg så tar vi upp sånt som påverkar vovvar och tvåbenta och vi slår ett slag för kommunikation mellan två och-fyrbenta för då blir det gnistor skall Ni se. Vi kan inte hellrer poängtera för mycket förtjänsten med Royal Canin som ger alla stora tankar och ett livligt och förtjusande sinne.

Nu är jag trött och måste krypa in bredvid Lelle och sussa på rosenörat så jag inte blir utbränd, ingen risk Lacke säger Lelle och han kan sånt. Tvåbenta har mycket att lära av Er fyrbenta.

Krama och pussa på varandra så det går bra för Öfekå och så vi kan mota bort främlingsfientligheten och respektera varandra. In med kärlek och ut med hat.

/Lacke o Lelle ❤️❤️??