Lelle tycker om Lakritstrollet

image

Tvåkaffe

Här ser Ni Lelle och jag (Lacke) när vi dricker tvåkaffe, Lelle skall ha espresso för det duger inte med vanligt kaffe då. Som ni ser får jag något  pyttelitet på ett litet fat men ändå det är en mysstund i soffan. Som Ni ser har Lelle pipan runt halsen det är en del av hans retrieverkostymering numera. Här har Lelle inte retriverkostymen för vi har varit ute och patrullerat i motionsspåret och då har Lelle byxor som sitter som korvskinn , jag fattar ingenting för jag har alltid min retrieverkostym. Vi utvärderar patrulleringen under tvåfikat. Lelle säger att det är underbart att vara hundägd av en vovve som mig. Jag har varit lyhörd glad och sprallig. Jag har nästan bara ”fått vara” idag, lite stanna och hit har det varit och varför måste det vara så Lelle? Jag vet att Du är trött Lacke men jag vill se att Du är med i matchen när vi är ute annars kan Du inte få gå lös säger han. Du var jätteduktig när katten dök upp och stannade när jag ropade stanna. Det är därför men vi har ju inte haft någon riktig träning säger Lelle för Du är ju som en dösill idag. Du får vila mycket i Ditt bo imorgon när vi åker till Högis. Lacke man kan bara tycka om Dig för Du är en sån fantastisk vovve säger Lelle. Igår gick Du bakom mig när det var mycket folk , Du lägger Dig ner när vi vill det och framför allt är Du så glad och kärleksfull med Kerran och mig.

Men Lelle säger jag nu orkar jag inte blogga längre jag måste vila innan middagen så jag orkar äta. Jag tror inte att Du kan bli så trött att Du inte orkar äta säger Lelle…….. matvrak säger han och kramar mig.

Ha det bra och krama och pussa på varandra den kärleken gör så att Trump inte vinner

/ Lacke o Lelle ❤️??