Lelle ”Travolta”?

image

Tvångströja?

Vi har haft APF på altanen, Ni kanske undrar vad det är. Det är after putsat fönster. Som Ni ser är Lelle helt lost efter att han fått behandling av Linda Laser. Vi spelar Staying alive med Bee Gees och Lelle tror att han är Travolta i Saturday night fever. Han far runt och tror att han är värsta discokungen. Jag säger till Kerran skall vi sätta på honom tvångströja och skicka honom till Veterinärskrynklaren? Han är bara glad Lacke säger Kerran för att han kan gå som folk. Men måste han apa sig på det sättet kan han inte bara vara glad…. ge mig skämskudden. Om Ni tror att jag beundrar Lelle på bilden måste jag säga att jag blundar så jag slipper se eländet. Lacke säger Kerran han är som Du, kom ihåg när Du träffade Lelle vid tåget då var Du glad i hela kroppen. Ja men jag trodde inte att jag var Travolta säger jag. Törs vi ge honom en behandling till på måndag?…tänk om han flippar ut helt.

Lelle har sprungit idag för första gången på flera år, han sa till mig i morse, Lacke vad konstigt det är , när jag går är det inget som hindrar mig. Känns som att benen åker fram längre vid varje steg och jag kan inte kontrollera det. Tänk vad Lindas Laser kan åstedkomma men det är bäst att jag håller koll på honom, han kan ha blivit snurrig också. Själv har jag fått massage och stretching av Lelle, allt enligt Lindas ordination. Som Ni fattar är det ganska händelserikt och inte helt enkelt att vara vovve här. Det är tur att vi tycker om varandra för det underlättar. Lite kul var det också när Lelle var diskokung från 1800-talet.

Nu måste jag vila men det verkar inte Lelle behöva. Krama varandra och dansa disco och glöm för bövelen inte att stödja Hillary!

/ Lacke o Lelle ❤️??