Lelle förb……… (inte på Lacke) på Trump

Svavelosande tisdag

Trump talade på FN möte igår och när världens ledare samlas i det organ som skall arbeta för fred så talar han om att förgöra ett land. Han måste ha ett riktigt stort hål i huvet säger Lelle som inte hört så mycket hat och ilska från den talarstolen sen Krusse tog av sig skorna och slog med dom på 1600-talet. Nu är det störst bäst och vackrast igen en retorik som inte funnits från och med Clinton som president. Inte ens George W pratade som att USA är det enda rätta. Jah skulle vilja snacka med alla 60 miljoner som röstade på honom säger Lelle, dom kan inte vara puckade hela bunten säger han, då får Du snacka Lelle men Du är ju bra på bla bla bla säger jag. Han fattar inte att han med sin retorik kränker alla narcisisstiska ledare som likt honom tror att allt handlar om Dom själva. Ni skulle höra ederna från Lelle men jag har censurerat Dom, Lelle säger jag: Jag trodde att det var Kerran som kunde dessa ord. Tänk på blodtrycket säger jag annars måste jag skicka Dig till veterinären.

För övrigt går livet sin gilla gång här i Gurra och Lelle och jag har kollat på fotboll framför allt ÖFK eller Öfekå som Lelles spanske kompis säger. Vi har konstaterat som Ni vet att Harry Potter är i klass med Janne och Lassur, under matchen säger Lelle till mig kolla Dom har ändrat taktik och spelar med 5 i backlinjen nu. Jag lyfter på ögonlocket och säger jasså. Det var överkurs för Hamrén säger Lelle, Ni vet ju att Lelle inte har så stora tankar om hans förmåga. Lelle och jag har varit lite slappa med min träning några dagar och i förrgår sa Lelle till mig i skogen när han kallat på mig och jag fick sitta ner……… Lacke vad håller Du på med Du far runt som en skållad Iller och är på intet sätt uppmärksam på mig. Så tittar han mig djupt i ögonen och säger skärpning Lacke. Då fattar jag att jag måste ha koll på Lelle det är inte bara han som skall ha koll på mig. Det är märkligt hur fort man glömmer tänker jag och hur fort det blir anarki säger Lelle. Vi kramas och går vidare och då är det som vanligt igen och jag håller mig i närheten av Lelle.

Som Ni ser så är det både högt och lågt i Lelles och min värld men detta är ju en hundstilsblogg och detta är en del av vår värld.

Nu måste vi sussa på rosenörat en stund men först kommer jag på och säger till Lelle……. jag har ju sponsor som Sara S kommer jag att vara med på reklamen i TV nu? Tänk Lelle om Du ser mig i pausen på Öfekå matcherna när jag springer på en äng med en massa tjusiga hundtjejer efter mig, för Du säger ju att jag är jättesnygg och en stolthet för Labbar. Dröm skönt säger Lelle…..

Ha det bra och pussa och krama på varandra för det behövs mycket kärlek nu ????

PS Royal Canin är canon DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??