Lelle är stolt……

Lite slut i luvan fredag

Jag jobbade igår kväll, Ni som känner mig vet att jag är veterinärassistent men som numera är terapeutvovve hos Kerran och Lelle. Igår hade Xmatte kurs för hundägda och hon behövde experthjälp och naturligtvis ställde jag upp. Som vanligt skulle det klämmas och kännas på mig för att visa vad man skall göra med sin Vovve. Måste säga att det är lite häftigt att stå på ett bord och alla stirrar på en. Lelle säger att jag tål att tittas på, Ni vet att han tycker att jag är ett sällsynt vackert exemplar av rasen Labrador Retriever. Bra att Lelle var med så att han kanske snappar upp något som är bra för mig. Lelle är inte så snabb så han kanske måste gå flera kurser. Han hade hand om min lillasyster Dakota och det är lite jobbigt för mig. Lelle och jag tycker att Xmatte (petvetten) är jätteduktig och har ett jättefint förhållningssätt till djur och som i det här fallet vovvar.

Dakota och jag somnade i början när det skulle tittas på bilder och Ni vet bla bla bla, vi är lite mer hands on. Det känns lite som att detta borde ingå i körkortet för att få ha vovve säger Lelle. Jag testade Lelle några gånger och tittade bedjande på honom för jag ville komma till honom. Han sa till mig nu jobbar Du Lacke och Du får komma till mig sedan. När jag fick kliva ner så somnade jag och Dakota i ett hörn. När vi kom hem sa Lelle: jag är så stolt över Dig och Xmatte för Ni är så duktiga det syns att Ni gjort detta förr. Sånt vill man ju höra mycket av. Nu har Lelle och jag varit upp till Tärna och Midget så att Dom skulle få kissa och ev bajsa, Ni vet vi rastar inte vi umgås och kissar, det är mysigt att träffa Dom. Lelle nu måste vi sluta för jag orkar inte mer säger jag.

Ha det bra och kläm och känn på Era vovvar ja även på tvåbenta med. lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??