Ledarskap

Lakritstrollets funderingar

Nu börjar Dom tvåbentas lov på vintern, Dom har sportarlov så nu är det full fart i backar och spår. Lelle och jag sportar alla dagar så det så. Igår spelade Potters gäng och vann som vanligt, jag har börjat kalla ÖFK för the Potters. Det låter som ett popband från 1600 talet säger Lelle. Jag gillar Lassur, Janne och Potter säger jag till Lelle och att vi vovvar gillar bra och tydliga ledare som inte har favoriter i flocken är kanske inte så konstigt. Om Ni läser förklaringen till vår blogg så står det att jag skall göra Lelle till en för mig bra husse/ledare. Vi vovvar behöver kärlek och veta vem som bestämmer typ the Potters. Jag skall börja kalla Jannes gäng för Jannes, byt ut s mot ett z så blir det som ett dansband säger Lelle. Ha ha ha säger jag och fiser Lelle nästan i ansiktet nu skall vi vara allvarliga och inte skoja bort.

Ni vet att jag använder beteckningen pockethundar och det har inte med storleken att göra utan hur ”ledarna” det vill säga dom tvåbenta löser problem. Nada ledarskap utan det är vovven som skall ta ansvaret och det är inte bra för oss vovvar. Trots min stora intelligens så vill jag att Lelle bestämmer trots att han inte är lika smart som mig. Vi har tränat idag på Lelles ledarskap han har slarvat på sista tiden. Vet Ni vad som händer då? Jo då måste jag ta ansvar och det har lett till att jag springer och ställer mig framför tvåbenta. Då skäms Lelle och tappar fattningen och blir nervös. När vi var ute och åkte skidor med Xmatte och Lillgumman så blåste Lelle stopp med pipan när han skulle kalla in mig. Ett tydligt exempel på bristande ledarskap, skärpning Lelle! Ni vet man går på valpkurs, dressyr och allt vad det men det är inga hundkurser utan det är träning av tvåbenta vi vovvar kan sånt!

Lelle och jag har kompisar över hela världen och det är inte bara tack vare bloggen. BrunfloBirgitta och Josuf är i Sydafrika och vi är lite avis på Dom för nu händer det grejer där, förhoppningsvis blir det nytt ledarskap i ANC för det behövs. Fattar Ni vad vi längtar efter Mandela och hans ledarskap. Vart har Dom tagit vägen alla demokratiska ledare som satte solidariteten i första rummet? Vart kommer alla Trumpar och Erdogans ifrån och varför väljer vi dessa? Fattar Ni hur stora frågor Lelle och jag sysslar med. Vi skickar massor med kramar och hälsningar till vår vänner i Sydafrika.

Igår var Lelle och jag dogsitters, Lillgumman kom i ottan samtidigt som vår väckare ringde. Lelle tycker det är roligt att vara dogsitter och han har lite talang faktiskt. Lillgumman och jag lekte följa John i mina och Lelles katakomber och Lelle stod på altanen och skrattade åt oss. Vi kan verkligen röja runt, Ni är som yrsel4 säger Lelle. Sedan åkte vi upp på fjället till Dom andra vovvarna och det är alltid kul, jag gillar min gamla flock.

 

 

 

 

 

 

 

På bilden ovan ser Ni när Lelle, Lillgumman och jag har after. Vi har det ibland och då får vi något gott och det är bara då vi får sitta i soffan och smaska. Igår hade vi fredagsmys och då fick vi vovvar ben, fredagsben säger Lelle.

Nu måste jag sussa lite för snart är det dags för patrullering.

Krama och pussa på varandra och dela med Er till andra så kanske vi blir kvitt Trumpar och typer typ Suma för Dom kramas nog inte, Ni har väl sett bilder på Trumps och Melanias kärleksfulla relation.

PS För bövelen så får Ni inte glömma att Royal Canin är canon. Vi vill även skicka krya på Dig hälsningar till Janne på Canin som hade jätteont i ryggen när vi träffade honom senast. DS

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

Lacke o Lelle ❤️❤️??