Lazy days

Nästan midsommar

Lelle och jag har varit till Översheriffen i Nacka, vi satt där med alla och väntade på order och då sa han till oss:” Grabbar Ni får en veckas semester till dess Ni kommer till Högis”……Så nu skall det firas midsommar, Översheriffen avslutade med: Be careful out there. På väg från polisen stannade vi på Maxis affär och köpte en tårta av ”henne” för vi skall inleda festandet med tårtkalas hos Herman och idag. Imorgon skall vi till VärmdöCarin och ÖrebroKerstin på party med allt vad midsommaren tillhör. Jag såg att Lelle gick in på affären vid Apoteket. Som Ni förstår är det inte ungdomsdisco som jag skall bevittna men jag gillar att vara med människor som tycker om mig och det gör Dom. Jag blir klappad och kliad och så säger Dom att jag är en jättefin vovve.

Min bästa kompis Elsa

Här ser Ni mitt nya jobb, jag har blivit simcoach. Jag har lärt Jack och Elsa att simma. På bilden ser Ni hur jag simmar bakom Jack så att han inte skall vara rädd. Jag gillar denna sysselsättning eftersom jag älskar att simma och bada i lerpölar säger Lelle. Här intill ser Ni min kompis Elsa, vi var ute i skogen och lekte igår och vi hade jätteroligt. Vi badade, fel säger Lelle Ni skitade ner Er. Vi fick bada Dig när Du kom hem för Du såg ut som ett skogstroll och inte som Du skall dvs som ett Lakrits troll. Det är något fel med bloggandet idag så bilder och text far runt men Ni får ursäkta det. Ni vet Lelle är så gammal att han har svårt att fatta. Det kommer fler bilder längre ner.

Jag har slutat med träningen av Lelle för han är en fullfjädrad husse nu , men säg inte det till honom för han kan bli mallig. Mitt liv som pensionär är toppen jag är alltid i centrum och Lelle och Kerran tar bra hand om mig och är väldigt kärleksfulla. Jag har till och med börjat att sova längre på morgnarna. Först är det frukost sen är det tiokaffe, lunch och tvåkaffe, middag följt av tjugoettkaffe. Notera att det kan vara te och inte alltid kaffe. Jag får som regel lite gurka eller en bit morot för att jag inte skall bli tjock som en smock. Lelle har blivit lite tjock och jag säger till honom: Gurka och morötter Lelle! Nu måste vi sluta för det är dax för tårta hos Herman. Det kommer ett par bilder längre ner.

Ha det bra och krama och pussa varandra, var försiktig med sprattelvatten. Lelle, Kerran och jag önskar alla en trevlig midsommar!

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

After lek (inte så kul)

Glad midsommar från oss PS det är jag som inte har huvudbonad DS

Lacke o Lelle ❤️❤️???

Simcoach