Lassur

image

Högis söndagmorgon

Det blev inget fredagsmys den här veckan så Lelle och jag hade lördagsmys i stället och konstigt nog gick det jättebra. Fick bara längta en dag längre om längtan har vi skrivit tidigare. Såg Ni Lassur igår på TV? Visst är han cool, fattar Ni nu varför Lelle, Kerran och jag håller på och tränar. Lassur sa som Ni hörde att det är tråkig repetition som gäller, kommunikation och man måste lära känna sina spelare. Inget trams om shining som Hamrén håller på med. Det var väl för övrigt en film som inte var så munter precis som Hamrén. Lelle och jag ligger på soffan och pratar lite taktik inför apportträning idag, vi skall träna med mina kompisar Singla och Tärna. Xmatte och xhusse skall också vara med. Jag måste träna på för Singla är och nosar mig i aktern, hörru Zlatan säger Lelle det är ingen tävling vi gör så gott vi kan. Kan Du säga tänker jag, jag vill vara dalgångens okrönte kung inom detta område. Lelle ser vad jag tänker och säger till mig, Du är jätteduktig Lacke. Sånt vill man höra, Lelle och Kerran är bra på det.

Ni vet väl att bloggen bl.a. Handlar om Lelles husseskola och han sköter sig bra, men vi måste träna honom att hålla fokus,. Ni vet allt det där med bla bla bla som han kan fastna i. Jag har haft vovvebesök några dagar ni vet att Jack har varit här, jag har försökt lära honom det jag kan, fast inte det här med apport för det är inte hans grej liksom. Vi har snackat en del när vi legat i sängen och Kerran och Lelle sovit och dom trott att vi sovit, vi har även lekt en del och varit på promenader med Kerran och Lelle. Lelle tycker att jag har blivit bättre på att ta plats ( det har varit ett problem för mig) jag har inte gått undan lika mycket som jag brukar när Jack kommer på besök. Jag tycker fortfarande att det är lite jobbigt att dela med mig av husse och matte, Lelle säger att det kommer att bli bättre när jag känner mig tryggare med att jag får stanna hos dom. Lacke säger Lelle Du har bara varit hos oss på heltid sedan nionde juni och med tanke på det så har det hänt jättemycket i vår relation. Det visar vilken trygg liten vovve Du är, jag är en stor vovve säger jag, ja men jag menar inte storleken jag menar att man kan känna sig liten och behöva hjälp ibland. Jaha tänker jag skönt att dom försöker förstå mig och jag gillar när Kerran och Lelle pratar med xhusse och xmatte om mig det känns så tryggt.

Ute har regnet stått som spön i backen hoppas det blir lite bättre när vi skall träna och då vill jag bada ( undrar om Lelle tänker bada?). Efter träning och bad skall vi käka jordgubbspaj det blir smaskens. Vi har fått meddelande från Strömsundssherifferna Ronny och Affe dom sköter sitt uppdrag alldeles utmärkt, vi kan konstatera att det är bättre att stämma i bäcken än i ån, bra jobbat grabbar Ni är som mig en prydnad för vovvesläktet. Där kom visst älghornet fram igen säger Lelle. Dessutom har vi värvat Jack till sheriff i Stockholm och vi hoppas på rapport från honom. Som Ni förstår behöver han hjälp för där finns det många tvåbenta. En apell från oss: Vovvar i Stockholm förenen Er med oss i kampen mot tvåbenta byrackor. Anmälan kan göras till Kerrans Facebook, jag har utnämnt henne till Sheriffsekreterare.

Krama och ta hand om varandra

/ Lacke o Lelle ❤️??