Längtan

image

Här ligger Du Lilla Lakritstroll i Ditt favorithörn i soffan med Din lilla nalle. Du har full koll på vad som händer ( om någon går till kylskåpet tex) och Du är vårt centrum!

Längtan efter Dig är en härlig känsla och återseendet nästa torsdag blir fantastiskt. Samtidigt med längtan finns en saknad som gör ont och griper tag i hjärtat. Det blir som livet självt det är jättebra samtidigt som det finns stunder av smärta.

Du kom in i vårt liv för att vi skulle få prova på att ha vovve och Du bestämde Dig för att stanna. Jag minns första kvällen när Du hoppade upp i soffan och lade Ditt huvud i mitt knä och jag minns andra dagen när vi tog en gemensam tupplur i soffan och Du låg med Ditt huvud på mitt bröst. Efter det har det blivit många såna stunder och många stunder av glädje och lek utomhus.

Din lyhördhet och förmåga till närhet har gjort att Du tagit Dig långt in i mitt hjärta och fyllt mig med så mycket kärlek. Du är så tydlig med vad Du vill ( och inte vill ) så jag upplever att det är lätt att läsa av Dig. När jag skriver detta är det med så mycket längtan efter Dig och det är så skönt att känna. Jag hämtar Dig på jobbet nästa torsdag och det skall bli så roligt att se Dig och att få träffa Dina arbetskamrater både tvåbenta och fyrbenta. Efter det skall vi tillsammans börja blogga om livet och i synnerhet hundlivet.

Välkommen hem Lakrits ❤️??

/Lelle