Länge sedan

image image image image

Morsan på besök

Hej alla bloggläsare vi har hållit Er på halster länge. Lelle och jag har träningsläger och åker skidor nästan varje dag. Sedan sist har jag fyllt år och för Er som är bättre på matte än Lelle så ser Ni att jag fyllt fyra år. Jag hade bjudit mina systrar Midget, Singla, Tärna och Dakota. Lelle hade bestämt att han skulle göra tårtan inte köpa av Max syster Maxi. Maxi är ICA säger Lelle besserwisser säger jag. Vilken typ av tårta vill Du ha Lacke sa Lelle? Det godaste jag vet sa jag, menar Du Maggans korv och pannkaka frågade Lelle. Ja tänk lite utanför boxen Lelle , var inte så förbaskat konventionell sa jag och resultatet ser Ni ovan. Pannkaka med vispgrädde och med en god älgkorv på toppen, vi tyckte alla att det var smaskens. Xmatte hade med sig en älgburgare som Ni ser och det finns inte en Labbe som kan motstå en sådan. Vi hade ett trevligt kalas med min flock och dom tvåbenta bla bla bla. Jag fick även presenter och det tycker jag är extra bra. Om Ni ser att det finns vin på en av bilderna så är det till Dom tvåbenta, vi vovvar kan yra på utan det.

Vi har även varit på middag till Evabeth och ÖstersundsGöran, Dom har stuga nära min kompis Edwin. Det var trevligt för Dom hade fixat till mig också med hundben och morötter och som tack för det så hjälper jag till och diskar. Ni vet Dom tvåbenta sen bla bla bla men jag lyssnade en del för Dom pratade om vovvar och det gillar jag. Lelle har fått för sig att åka mycket längd och då skall jag följa med, det är rena Kalla intensiteten. Jag behöver inte dra Lelle och det är tur för han väger som en Elefant , jag får springa lös. Ser Ni en stilig svart vovve som springer fot med en skidåkare i Högis så är det jag. Jag käkar en ny Canin för tillfället, Xmatte har levererat, det blir mycket ”avfall” av den och ofta säger Lelle som har fickan full av bajspåsar. Han har även en bajslampa som han använder vid min nattliga besök på avträdet.

Nu har jag besök av min mamma Bönan hennes matte är borta, det är trevligt och Kerran och Lelle säger att vi är så lika. Man kollar storleken säger Lelle för att veta vem det är, vi har samma ansiktsform och det betyder att Bönan är snygg för det är jag. Det är ovanligt med att Mor och Son leker som Ni gör säger Lelle, Du är mest van vid tvåbenta morsor säger jag och Dom är inte alltid lekfulla med sina vuxna barn, konstigt tänker jag. Kerran säger att vi vovvar har så mycket gemensamt med barn, ta Bönan hon drog fram alla mina leksaker när hon kom till oss. Vi återkommer med det,  det blir fortsättning på pyskologi pratet. Nu måste vi sluta för vi skall gå ut till det pisskalla vädret.

Ha det så bra och lek med varandra och kramas för Ni vet att det heter kärlek.

/Lacke o Lelle ❤️??