Lakritstrollet myser med Kerran och Lelle

Högis en strålande höstdag

Nu är vi åter i Högis, vi kom i tisdags och det började dramatiskt med ett larm. Lelle och jag patrullerade området och vi kunde konstatera att larmet inte handlade om skadegörelse eller inbrott vilket är mycket glädjande. Det var som en händelse att Sherifferna är tillbaka och kan hålla koll på området. Jag blev väldigt glad när jag klev ur mitt bilbo och kunde konstatera att vi är i Högis. Jag kollade närmaste omgivningen på en gång och hoppade och skrattade som jag brukar när vi kommer hit. Det är skönt att kunna få mycket frihet, jag får springa och leka så mycket jag vill , men säger Lelle vi skall träna också. Ibland är han en pain in the a… Lelle, Lacke säger Lelle Du tycker ju om att träna. Ja men jag vill inte tänka på det nu, jag vill fånga dagen säger jag. Fånga dagen Du Lacke jag återkommer med allvaret när jag ser att Du är mogen för det, bra att Du är så lyhörd för mig Lelle.

Xhusse var här i tisdags med Singla och Dakota och vi lekte jättemycket, jisses vilken energi lilla Dakota har, hon är som ett kärnkraftverk. Hon har vuxit och Ni vet Lelle och Kerran ” Gud va töt hon är” ser ut som en ordinär vovve tycker jag. Är Du inte lite svartsjuk nu Lacke säger Lelle, jo det är jag och hon är faktiskt fin!

Vi skall träffa alla mina kompisar när Xmatte och Xhusse kommer hem och ni vet tvåbenta bla bla bla. Xhusse och Lelle pratade om Trump och Hillary när han var här och Kerran och jag var tvungen att gå ut och vi tog med Dakota så hon slapp babblandet.

Nu skall Lelle och jag vila för vi har druckit tiokaffe och ätit sockerkaka som Kerran och jag har bakat. Krama varandra och håll för öronen för det kommer snart mer dumheter från Trump.

/ Lacke o Lelle ❤️??