Lakritstrollet är glad, ska till Linda Laser

image

After party

Lelle, Kerran och jag har varit slut i luvan ett par dagar, vi hade party i lördags och det var 9 tvåbenta och min kompis Jack och jag. Lelle behövde inte säga till mig att lägga mig på sängen för det gjorde jag frivilligt. Ni fattar 9 tvåbenta då blir det mycket bla bla bla och det blir jag slut i luvan av, jag tror att Lelle och Kerran var slut i luvan av något annat också. Kerran har varit borta i två dar, hon har varit i Östersund för att det skall bli någon ordning i skolan där……… Kerran kan sånt. När hon kommer hem är hon dyngförkyld ….så går det när man inte är hemma sa jag till henne. Jag gillar mest när Dom är hemma båda två som nu när vi ligger på sängen alla tre. Det är ok att fara bort för att det skall bli bra för barna i skolan men jag blev tvungen att vakta Lelle så inte han drar också.

Vi har fått tid alla tre hos Linda Laser nästa vecka för att Lelle och Kerran behöver fräschas upp, hallå där Lacke säger Lelle Linda skall ju behandla Din svaga punkt också. Det heter bara punkt säger jag, oj det var visst en öm tå säger Lelle,  jag är inte öm i mina tår säger jag det är ryggen fattar Du det Lelle? Undrar om Linda skulle kunna köra lite laser på Lelles huvud för det verkar vara lite kola i planeten just nu. Vi tränar mycket mentalt just nu för det verkar som att min tand skall bort så nu är den mentala träningen inriktad på det. Innan har vi tränat på både och, vara kvar eller bort. Som Ni förstår är det en mycket kvalificerad mental träning vi har haft. Förra veckan när Lelle jobbade så berättade han att han varit på samma mingel som Lassur, fattar Ni vad stöddig Lelle var då. Snackade Du med Lassur sa jag, nä han var där före mig sa Lelle. Men fattar Ni vilken grej. Lelle har varit i samma rum som Lassur.

Vi skall åka upp till Högis nästa vecka och vi skall vara där länge och det skall bli så skönt för vi längtar alla tre. Lelle och jag skall åka skidor på platten och det är kul och jag får träffa mina syrror igen och leka med lillsyrran Dakota. Jag har sagt till Lelle att han skall passa på och gå till Linda Laser många gånger och få en riktig rundsmörjning. Nu skall Lelle och jag snart gå ut och patrullera, vi skall patrullera på golfbanan för där kan man hitta mycket löst folk säger Lelle. Igår träffade jag Bob och Tage två fyrbenta alltså och inte samma Bob som förut. Tage är en Jack Russelvovve och Bob var en mix av Mastif och Engelsk Bulldog sa medföljande tvåbent. Vi hade skitkul i skogen och röjde runt medan Lelle babblade med Gubben. Bob brukar vara på hunddagis så han är jättevan med andra vovvar ,som jag. Det blev fort mörkt så vi var tvungna att gå hem. Vakna Lelle nu ska vi  gå ut….sömntutan somnade visst.

Ha det bra och krama varandra och glöm inte att baka lussekatter för det är snart Lucia.

/ Lacke o Lelle ❤️??