Lacke varit sjuk, Lelles fel

Nästan mitt i veckan tisdag

I söndags vomerade jag på morgonen , enligt Xmatte som Lelle konsulterat så hade jag ätit tuggummi som innehållit Xylocain ursäkta säger Lelle Xylitol heter det. Vi var ute och gick i lördags på kvällen och Lelle hade inte koll på vad jag fick i mig. Stopp hallå säger Lelle hur skall jag kunna se i mörkret att Du tuggar i Dig något. Det är Ditt problem säger jag……. lös det. Det var inte vanlig spya utan jag vomerade, det är samma sak säger Lelle och suckar. Dessutom Lelle har Du gett mig stryknin efter tandborstningen på kvällarna. Nu får Du ta och ge Dig säger Lelle Du har fått pyttelite Bamsetandkräm när Du är klar med tandborstningen och jag har fattat nu att den innehåller Xylitol och det är inte bra för Dig. Jag borstar tänderna för jag har fickor som maten fastnar i och då luktar det Pecka. Ni minns säkert att det var meningen att en stendöd framtand skulle väck för Xmatte trodde att lukten kom från den. Det är första gången vad jag vet som hon haft fel gällande diagnos och behandling.

Jag drack och kissade mycket i söndags och blev tvungen att gå ut och kissa 03.30, Lelle vakade över mig på natten och var skitrött igår men det kan han gott ha tycker jag. Nu behöver Ni inte skrika till Lelle längre för han har fått sin hörarapparat och det betyder mycket för Kerran och mig för nu skriker det inte längre i TV apparaten. Jag sov mycket bättre på soffan igårkväll.

Här ser Ni mig och min kompis och granne Alice, hon bor våningen ovanför mig och vi träffas mitt emellan våningarna. Hon har varit hos frissan och visst blev hon stilig. Hon är inte rädd för mig för att jag är stor som många andra små hundar och hon kan hundmöten som jag. Lelle, Kerran och jag snackar alltid med Alice och hennes husse och matte och jag får alltid godis av dom. Husse heter som min fina lila tax nämligen Ove. Fattar Ni hur förvirrad jag blir när jag är för uppspelt och Lelle och Kerran säger: Hämta Ove för att jag skall coola ner.

Det är lite tråkigt för min kompis Elsa får inte leka, hon är nämligen nyopererad. Hon har gjort samma som jag när Linda tog bort dom där två som jag vill ha tillbaka. Lelle försökte lura mig och gav mig två kärnor till Nektariner och sa här är Dom, vad skall Du göra? Lelle fattar inte att jag kan lukta mig till att det var den frukt jag gillar mest, ibland är Lelle puckad.

Det är sommar igen i Gurra och det är mysigt för jag får bada när vi är ute. Frånsett att Lelle är puckad ibland så är han en jättebra husse och bryr sig jättemycket om mig. Man kan säga att jag lyckats väldigt bra med att göra honom till husse, nu håller jag på och finslipar hussejobbet. Nu är jag trött efter carpediem så jag måste sova. Lelle vill fortsätta om Trump men jag orkar inte.

Krama och pussa på varandra för vi måste möta allt hat som finns i världen med kärlek som Stoltenberg sa.

PS Royal Canin är supercanon! DS

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??