Lacke sur på Lelle

Sen middag

Lelle och jag har varit på en tur till Storfallet, det är inte så märkligt i sig men som Lelle säger….. målet är inget resan är allt. Lelle planerade denna tur helt galet, jag fick inte min Royal Canin förän 16.51 och jag vill ha min mat 16.00 sharp eller helst lite tidigare. Jag sa till Lelle när vi var i skogen att får jag inte maten före 17.00 ringer jag Vris ( vovvars rätt i samhället ). Men hör här Lacke säger han visst var det en fin tur och Du käkade säkert en liter blåbär, jo det var mysigt men Lelle Du vet ju hur hungrig jag blir. Jag vet Lacke men det är inte så farligt om det blir förskjutet med Din mat en dag. Handen på hjärtat eller kanske tassen så brukar Du oftast få Din mat vid 16.00- tiden, problemet kanske är att vi ger Dig på fasta tider.

Min Xmatte har lärt mig att jag ibland skall gå bakom och Lelle tycker att det är underskattat, det är kanske bra att gå fot som en pinne när man skall stila i tättbebyggda sammanhang och på kurs hos Brukshundsklubben. Men när vi är ute och Lelle vill ha koll på en stig i skogen då är det jättebra att gå bakom honom samt då vet jag att han har koll och jag behöver inte ta ansvar. Så vi slår ett slag för att gå bakom och det är något helt annat än vara bakom.

I morse frågade jag Lelle: Du som varit psykopat i massor med år vad är det som är konstigt med Trump som Du reagerar på och har han en diagnos? Jag har varit psykoterapeut Lacke och det är vanskligt att ställa en diagnos på någon man inte träffat. Här väntade jag mig bla bla bla men Lelle sa kort och gott han är en lättkränkt narcissistisk psykopat. Vad betyder det Lelle sa jag? Det betyder att han tänker mest på sig själv och om han känner sig kränkt agerar han utan att tänka på landets behov. Han tror att allt är mot honom, i demokratier är en fri press som granskar makten viktig men alla som har nyheter som han inte tycker om är fake. Detta är det farliga Lacke säger han, han tror att allt är riktat mot honom personligen. Han klagar på andra, typ att Obama hade semester och spelade golf, han har spelat mycket mer golf än Obama och har längre semester. Det är exempel på att han aldrig ser på sig själv och det är farligt Lacke. Bra nu förstår jag lite mer. Lelle och jag ligger nu på soffan och myser och det blir nog en tupplur, Ni ser vi har det väldigt bra Lelle och jag.

He det bra och krama och pussa på varandra, Ni har gjort det bra för det har inte regnat idag. Fortsätt med det!,

Ps Royal Canin är canon och känns skönt i kistan efter en långtur Ds

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??