Lacke sover på hotell

image

Rocka sockorna

Hej alla bloggläsare, som Ni ser sitter Kerran i fåtöljen och jag sover på sängen. Lelle sa att vi skall rocka sockorna men Lelle jag orkar inte nu svarar jag vi gör det senare , ok Lacke sa han. Vi är som Ni vet i Synsvall som Dom uttalar det här. Lelle jobbar och Kerran och jag myser. Det är pissväder med regn så jag  längtar till Högis där det snöar. Kerran åker till Gurra senare och Lelle och jag drar till fjällen vi ska åka skidor. Det var kul när Bönis var på besök, till helgen kommer Dakota på besök så härmed utgår varning till alla i Högis …se upp när vi drar igång och leker. Jag skall vila upp mig så jag orkar. Det blir mysigt Lacke när Dakota kommer säger Lelle. Blir lite orolig att han skall gilla Dakota för mycket, Lelle ser vad jag tänker och säger jag gillar Dakota mycket men Du är ju Kerrans och min favorit. Jag vet ju det egentligen men blir ändå orolig. Skönt med Lelle att han är tydlig, han är en bra husse kan jag säga nu men säg det inte till honom då blir han så mallig.

Lelle har lovat att vi skall träna när vi kommer hem, Ni vet sitt, kom och apport. Ni skall veta att jag tycker det är roligt och det vill jag rekommendera till alla som har vovvar inte , minst till Er med pocketvovvar. Jag mötte två utanför hissen igår, Lelle sa till mig sitt medan Husse till pocket vovvarna hade fullt upp att hålla dom ifrån att försöka äta upp mig. Jag gäspade och när dom rundat hörnet sa Lelle, bra Lacke och så gick vi in i hissen. När Kerran och Lelle gick och käkade frukost hängde Dom upp en skylt på dörren: stör ej vovve sover. Jag rekommenderar alla vovvar att skaffa en sån …bra mot överaktiva hussar och mattar.

Nu orkar jag inte mer, skall hänga upp skylten, fattaru Lelle? Jag fattar Lacke säger han.

Ha det bra och krama och pussa varandra, glöm inte lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??