Lacke skuggar Lelle

image

Högis Lördag efter Fredagen före

Igår var jag skitsur på Lelle för han lämnade mig flera timmar. Kerran, Lelle, Xmatte, Xhusse och några till åkte till stan för att äta på restaurang. Jag fick vara hos minna vovvekompisar pointer sisters och Midget. Tycker inte om när dom lämnar mig och jag blir orolig, Dom hämtade mig sent på kvällen och kompisarna fick patrullera med mig. Jag var jätteglad när dom kom, jag dansade och skrattade. Lelle säger till mig kom ihåg vad Lassur sagt , tänk positivt det är tråkigt när vi lämnar Dig men det blir jättekul när vi kommer. Lelle säger jag , nu låter Du som en optimist konsult, Du har varit terrapöjt eller hur? Ja säger Lelle det är jag, ja men då vet Du väl att känslor är mycket starkare än tankar!? Ja det vet jag säger han, ja men fattar Du då att det inte är så lätt att tänka positivt när man är ledsen. Tänk att man måste påminna honom ……håller han på att bli gaggig? Därför skuggar jag Lelle idag, Ni kanske tror att man skuggar typ follow that car eller klipper hål i tidningen. Tror Ni det så har Ni sett för många deckare. Bästa  sättet att skugga är …..lägg Er på dom ni ska skugga, för då kan dom inte smita. Jag följer Lelle överallt idag så att jag vet var jag har honom. Ok Lacke säger Lelle Du är inte riktigt trygg med att Du skall var hos oss jämt. Jag kommer inte att överge Dig och inte Kerran heller. Bra då fattar Du lite i alla fall, sedan är det ju så att Kerran och jag ibland gör saker som Du inte kan vara med på.  Ni kan väl gå på nått ställe där jag kan vara med? Du menar säger Lelle typ uteserveringen på Sibylla i Brunflo? Ja säger jag för dessutom har Dom god korv där.

Lelle och Kerran säger att Dom haft jättetrevligt och att Dom så gärna ville fira Xmattes födelsedag med henne. På väg hem höll Lelle på att köra på en Älg den var jämsides med bilen när Lelle fick stopp. Körde Du som ett klantas….. frågar jag? Nej tvärtom säger Lelle jag var observant så jag fick stopp. Bra Lelle då blev det inga märken på bilen. Vet Ni vad Lelle gjorde på Restaurangen? Jo han snodde en meny, ja men jag gjorde det för att kunna visa Dig säger han. Det vet Du väl säger jag att man inte blir mätt av att läsa på menyer, jag kan inte beställa något. Du har Din caninmat säger Lelle och den glufsar Du i Dig med stor aptit. Vi kollar menyn, vad käkade Du frågar jag, burgare säger Lelle och tillägger att den var skitgod. Hade Du sånt där brunt i glaset frågar jag, nej säger han jag drack vatten. Hoppsan säger jag är Du sjuk? Nu känner jag igen Dig Lacke Du gillar att retas. Sedan ser jag att det finns kvack kvack på menyn. Vad är horny Duck säger jag. Vi vet inte tillståndet på ankan men det står corny Duck säger Lelle. Är det en Fransk restaurang frågar jag när jag ser att den heter Republiken? Bra tänkt Lacke men fel tänk Republiken Jämtland säger Lelle. Lelle var trots allt lite snäll när han åkte hem i stället för att lyssna på sina favoriter ( och mina ) Van och Bo Kasper men säg  inte det till honom för jag vill att han skall ha dåligt samvete. Han ser vad jag tänker och säger , jag har inget dåligt samvete, han har väl läst i någon bok att man inte skall ha det. Nu skall jag gå och lägga mig på sängen med Kerran, får väl sova med ett öga öppet så jag kan kolla Lelle.

Ta det lugnt så ni inte blir Yra och krama varandra

/ Lacke o Lelle ❤️??