Lacke pirrig, skall på min första date i Gurra…….

Kanontorsdag

Igår kväll när Lelle och jag var ute efter middagen träffade vi Elsa, jag har berättat om henne förr. Hon är en mysig och tjusig Portugisisk vattenhund, vi träffades på gatan så det var organiserad lek. Hennes Matte och Lelle är rädda om oss. Då bestämdes det att vi skall träffas idag kl 11.00 och det skall bli jätteroligt, jag tror att det har kommit grus i klockan för tiden står stilla. Daten blir lite Spanien på 1600 talet för både Kerran och Lelle skall med och det är ju lite pinigt.

Vi började med att ha party tidigt i morse för Kerran fyller år idag, 47 år …stopp hallå säger Lelle några år till är det väl? Det är Du som är gubbe säger jag Kerran fyller 47 det vet jag, ok säger Lelle och viskar Labbar och siffror. Lelle och jag har gjort en julspellista ….Lacke och Lelles Christmas party hits, Ni måste ladda ner den, tyvärr slank det med en dansbandssångerska och det ber vi om ursäkt för. Det finns något där för alla främst godingar från 15-1600 talet. Vill Ni komma i riktig julstämning lyssna på Vince Gills tolkning av Holy Night den är kanon tycker vi.

Ha det bra och se till att få en date så Ni kan krama varandra, nu måste jag samla mig till min date.

/ Lacke och Lelle ❤️??

PS vi återkommer med länk till spellistan DS