Lacke och Lelles hundstilsblogg

Jag är en labradorkille på tre år som heter Lakrits och min kompis och Husse Lelle kallar mig kort och gott för för Lacke. Ni som varit till Fjällveterinären vet att jag jobbar där som veterinärassistent tillsammans med mina kompisar leonbergern Ronny och taxen Ove. Jag har tagit tjänstledigt som veterinärassistent för att starta ett nytt liv tillsammans med min nya husse Lelle och hans sambo Kerran. Därför håller jag på att lära upp Ronny och Ove till fullfjädrade veterinärassistenter (inte som en mjuk gräsand men ni fattar uttrycket). Bloggen ska iallafall handla om mig, mitt nya liv och strävsamma jobb att göra Lelle till en bra Husse för mig (han har lite talang det är därför jag flyttar till honom).

Vi kommer att beröra hundlivet och livet i allmänhet, här får jag försöka begränsa Lelle för han kan faktiskt bli lite surrig ibland. Det sägs att All you need is love… and a dog men Lelle säger, och det ger mig lite rysningar i pälsen, All you need is a dog to get love.

Välkomna att följa vår resa tillsammans!

Lacke och Lelle