Lacke och Lelle snackar forts…….

image

Lelle är fortfarande kär

Hej alla miljoner bloggläsare (Lelle suckar) imorgon åker vi till Högis och det skall bli jätteroligt. Hoppas att det är snö så jag kan göra sälen för det älskar jag. Lelle och jag har förmiddagspatrullerat och vi sitter i soffan. Lelle har nyss pratat med Jennie på kliniken och jag hörde att jag skall få ett nytt halsband för jag sliter på dom när jag gör sälen i gräset. Igår hade Lelle och jag ett sheriffuppdrag (självpåtaget), vi träffade en snubbe vars katt hade rymt när han tankade på OK. Han frågade om vi sett den…katten hade rymt för två timmar sedan (så går det när man inte har bilbo bra för både hundar och katter och finns att köpa hos Xmatte). Jag sa till Lelle , vi drar till OK och kollar om vi hittar den, Lelle sa sök och jag satte igång. Fick upp ett spår som sedan blev kallt men jag är säker på att den är kvar på OK. Helt plötsligt kom jag på (eller det hade jag vetat länge) det är dags för middag och vi måste dra hem sa jag till Lelle. Lacke säger Lelle sheriffer på uppdrag kan inte avbryta för mat det får man ta när det passar om det passar. Jag har i mitt kontrakt sa jag att jag skall ha mat på bestämda tider, jag har inte sett det kontraktet sa Lelle. Jag är en stolt vovvulus labradorus retrievus och som sådan skall jag ha mat på bestämda tider. Kolla med Kennelklubben så får Du se sa jag till Lelle, dom tycker det är viktigare hur Du ser ut än när Du får mat sa Lelle. Jag kommenterade det till Lelle men det kan vi inte skriva här, för det var såna ord som Kerran kan.

Jag skrev i början att Lelle är kär och det är han i mig och i Kerran förstås. Lelle sa till mig när vi kom hem från morgonpatrulleringen att jag blir bara keligare och keligare med Lelle och Kerran och Dom gillar det, du vill oftast vara nära oss sa Lelle. Du är fantastisk Lacke när vi är ute jag behöver inte säga fot till Dig för Du har lärt Dig när Du skall göra det. Du skäller inte och springer fram till folk när vi går ut som Du gjorde förr. Du går fot när Du är lös och vi möter vovvar vars mattar och hussar hänger i kopplen och vovvarna gormar. Du kissar aldrig inne på gården fast Du skulle kunna, Du sitter utanför soprummet eller andra ställen oavsett vad som händer när jag sagt att Du skall sitta kvar. Du är helt enkelt en fantastisk vovve säger Lelle och han blir blank om ögonen. Lelle säger jag , vi lär ju oss varandra hela tiden och Kerran Du har blivit tydligare tycker jag. Vi är så tacksamma för att Din fantastiska Xmatte såg att Du ville leva med oss och så osjälviskt kunde låta Dig fånflytta till oss. Jag har sagt det så många gånger och det tål att upprepas säger Lelle. Vår metod är att lyssna och känna in varandra och det är samma med tvåbenta och fyrbenta. Nu skall vi sluta för Lelle ska till affären vid Apoteket han skall utöka förrådet med Värmdövaror,  jag fattar ingenting….Det gör inget säger Lelle och säger till mig att gå och lägga mig på en 3-4 ställen och så blinkar han.

Krama och lyssna på varandra och så tänker vi speciellt på Tärna som rehabiliteras efter operation.

/ Lacke o Lelle ❤️??