Lacke och Lelle snackar……….. forts

Det är vår i Gurra

Ni som läser annat än bloggen vet att det var snökaos här onsd-torsd förra veckan, nu har den snön nästan tinat bort. Det är tråkigt tycker jag som älskar att leka säl i snön. Idag har Lelle varit pissLelle, på förmiddagen åkte han in till stan för att träffa en bekant och sedan åkte Kerran också så hon är pissKerran. Du var inte hemma ensam en timma ens sa Lelle men jag vankade av och an och hade tråkigt sa jag.Då måste Du ha vankat av och an i soffan för det var varmt av Dig där, det kände jag när vi gosade där säger Lelle.

Lelle och jag har sett en dvd som heter Sällskapsresan, vi säger inte varför men någon fattar säkert. Den roligaste repliken var: kan Du hjälpa mig att bära Berra……. bära Berra! Vi ser lite olika filmer så jag skall lära mig om tvåbenta och då kan jag avslöja att jag tycker att Lasse Åberg skall spela Lelle.Jag tycker Dom är lite lika Stig Helmer och Lelle. Han är lite eller mycket längre än Lelle men det går säkert att fixa. Jag gillar Stig Helmer säger Lelle han är lite bortkommen men får alltid Dom snygga tjejerna som jag kolla på Kerran säger Lelle. Ni vet ju att jag gillar Lelle därför är det kul att retas, jag har sett en bild av Lelle när han var yngre och hade runda glasögon och musche.

Vad gör Xmatte och mina jobbarpolare i Spanien frågar jag, vad är det för studiobesök Dom gör? Dom kollar på behandlingar för hudsjukdomar hos djur säger Lelle. Har jag det frågar jag Lelle, nä Du är slät som en barnrumpa säger Lelle. Är det bra frågar jag? Det är jättebra säger han, Din päls blänker som något i månsken säger Lelle.

Lelle har kompenserat att han varit borta med att vi har varit länge i skogen nu på eftermiddagen och det var kul. Det var inget hit, stanna och sånt utan jag fick springa runt som jag ville och det är jätteroligt. Nu är jag inte sur på Lelle längre, nu ligger vi på sängen och bloggar. Lelle fortsätter att läsa om Trump och Hillary och jag säger till honom sluta med det för Du kan få Trumpfeber och vi har medicinen Du fick av Xmatte i Högis. Ja men Lacke det är så konstigt Hillary fick mer röster än Trump men Trump vann. Bry Dig inte om det säger jag nu är det som det är säger jag. Får försöka tänka på det säger Lelle. Nu måste vi sluta Lelle säger jag för vi skall vila lite.

Ha det så bra och krama och gosa med varandra så sänker vi Trump med kärlek. Till våra läsare i Espana säger vi, Hola.

/ Lacke o Lelle ❤️??