Lacke och Lelle patrullerar oförtrutet vidare trots motgång i valet

image

Gurra måndag

Här ovan ser Ni en actionbild från vår morronpatrullering, inte mycket action i den bilden säger Lelle. Du hade sträckt upp armen så jag satte mig som sig bör, men kolla på bilden noggrant säger jag så ser Du att jag kollar in i skogen väldigt intensivt. Vi har patrullerat skogen nu på morgonen för i helgen har vi patrullerat centrum, hamnen och Mölnvik , vi har bara Värmdö marknad kvar. I dom separata bostadsområden som finns har vi vicesheriffer som patrullerar och vi får rapporter från dom regelbundet. När vi kommer hem så sitter Kerran och jobbar, hon är Barn och Elevombudsman i Pysslingen med alla deras skolor över hela Sverige. Ni vet Kerran bla bla bla i jobbet, det verkar som det är en hel del för henne att göra just nu, Kerran är bra på det hon gör. Det är Lelle också men säg det inte till honom för då blir han bara mallig.

Lelle säger jag , varför finns det ingen Vovveombudsman, Du menar Vris säger Lelle. Ja precis säger jag någon jag kan ringa till när Du tappat fokus. Lelle säger att Brukshundsklubben och Kennelklubben skall ta tillvara hundars rättigheter, ja men det räcker inte säger jag för det är orättvist. Är det något som är viktigt för mig så är det rättvisa. Vi leker med tanken att Du är Vris Lacke, vad är det första Du skulle göra? Jag skulle införa en lag på att hundägda till pocketvovvar skulle bli tvungen att gå på kurs och lära sig vett och etikett för jag är så trött på att Dom står och bjäbbar och sköter sig allmänt dåligt. Som Du vet Lelle så är det aldrig vovvars fel att Dom inte lär sig något det är Dom hundägdas fel, får Dom lära sig så kan Dom lära sina vovvar om hundmöten och var man får kissa och bajsa. Jag är trött på att ta ansvar för dessa möten, Lelle tänk hur det skulle bli om jag gjorde utfall så fort vi möter någon liten vovve. Dom skulle bergis ringa Sheriffen och som varandes Sheriff så sköter jag mig, det är så skönt Lelle när Du säger till mig att sitta för då vet jag att Du tar ansvaret.

Vi tränar på att jag skall gå fint i koppel, Lelle säger att jag är lättare att ha lös än i koppel. Jag måste ha koppel när vi är bland mycket människor och där det är stark trafik, även om jag litar på Dig Lacke är Du trots allt en Vovve. Vad menar Du med trots allt en Vovve , kom ihåg vad vi hade på IQ testet…. Ditt resultat säger jag är inget man skriver hem till mamma om ( dvs Bönan i mitt fall). Lacke säger Lelle tänk om Du känner doften av mat då kan Du springa rakt ut i vägen framför en bil, ok Lelle .. jag fattar vad Du menar. Lelle växer som husse tycker jag, vi tränar även stanna,  hit och sådant som är viktigt för oss. Vet Ni vad och kors i taket jag har även fått belöningsgodis.

Nu skall Kerran vara sjuktransport för VärmdöCarins katt Verbis verkar vara sjuk, han äter inte och dricker knappt. Jag har erbjudit mig att undersöka honom men det går inte för Verbis är som Ni kanske kommer ihåg lite skygg. Lelle och jag hoppas att det inte är något allvarligt med honom. Jag längtar till Högis och snön där för här töar det och är ganska blött. Såg Ni intervjun med Janne A ni vet förbundskaptenen i fotboll?..lyssna Lacke sa Lelle där har Du en som vet att laget är större än jaget. Vi önskar Janne, Lassur och hela laget lycka till för det är kul med fotboll igen. Vi har även kollat på Trump när han leker President, Lelle säger att det kanske vore bra med en skådespelare typ Reagan som president eller varför inte Bartlet från serien Vita Huset. Vår favorit till att spela president är Robert De Niro , den killen har en fantastisk förmåga att med små medel (tex ansiktet, ögonen) gestalta . Vi tror att han skulle bli en bra president. Lelle har en favoritfilm ” Analyse this ” som han ser ett par gånger/år , han kan replikerna nu. Naturligtvis handlar det om en terrapöjt som Lelle men Lelle säger att han skulle göra det bättre än i filmen, det tror jag med för Lelle kan sånt.

Om Ni tycker att vi är tjatiga när det gäller hundar och hundägda så är vi det för vi tycker att det vi trycker på är så viktigt och vi tror att många vovvar skulle få det mycket trevligare med lite ordning och att deras hussar och mattar tar över ansvaret. Titta på min Lillsyrra Dakota hon har börjat i förskoleklass ( valpkurs) och enligt välunderrättade källor är hon jätteduktig och det är inte så konstigt för hon är ju min lillsyrra. Det där fattar jag inte säger Lelle, nä det är inte så konstigt för Du hade bara 70 på IQ testet säger jag. Här måste jag förklara för Lelle, Du vet säger jag …Du tycker att jag är en duktig Vovve och varför då ? ..jo det är så förstår Du ( måste vara tydlig ) Xmatte och Xhusse är väldigt duktiga på att lära oss vovvar bra saker. Så när Dakota kommer till förskolan ja då är hon bäst i klassen, fattar Du säger jag ?..och Lelle nickar. Jag längtar efter mina syrror och det skall bli roligt när vi träffas igen.

Mina före detta jobbarpolare skall åka på studioresa, studieresa säger Lelle jag sa det säger jag. Vi kanske skall vicka för Dom när Dom är borta säger jag, tror Du det blir bra det säger Lelle?.. ja men Du kan prata med Dom djurägda så pratar jag med djuren. Ok säger Lelle men jag kan inget om behandling säger han, vi tar in Linda Laser säger jag så får alla lite laser och det blir frid och fröjd. Du säger ju att det var kanon med laser och att Du behöver en duvning av Linda snart, ja men säger Lelle jag tror inte att det är så enkelt. Här märks det tydligt att Lelle hade lågt resultat på testet jag får snacka med Kerran för jag tror att hon fattar, det blir nog bra det där säger jag till Lelle och klappar honom på huvudet. Nu måste vi sluta för det är snart dags för nästa patrullering.

Ha det bra och krama och klappa varandra, fundera vilken skådespelare som kan spela Er , det kan behövas snabbare än Ni tror. Jag har en på gång till Lelle men håller på det ett tag, ingen kan spela mig så jag får fortsätta att ha huvudrollen i mitt liv som Kerran brukar säga.

/ Lacke o Lelle ❤️??

PS det kan rapporteras att Verbis fick stanna för observation till ikväll, VärmdöCarin och Kerran kom hem utan katt. Lelle säger jag vi kan väl gurgla och se vad det är för fel med Verbis. Lacke säger Lelle och här blir han allvarlig ett symptom kan ha flera orsaker så det skall vara en specialist som avgör det och inte vi amatörer. Lelle berättar för mig att hans veterinär på vårdcentralen sagt att människor har gurglat och ställt egna diagnoser och kommer för att beställa behandling utifrån det men  många sjukdomar har samma symtom så det får veterinären avgöra. Vi kan gurgla och se vad Trump har gjort för överTrump. DS