Lacke och Lelle lyckliga tillsammans

image

Värmdö söndag??

Lelle och jag kramas under vår eftermiddagspatrullering. Vi kan rapportera att det är lugnt i Gurra, det är tack vare vårt ihärdiga patrullerande säger Lelle. Vi kollade skogen på eftermiddagen och det är härligt tycker jag, jag får springa och kolla men samtidigt håller jag koll på var Lelle är. Vi tränade ordlöst idag och det är skönt så slipper jag höra Lelles babbel. Lelle visar tecknet för hit och jag springer som ett skott mot honom och så visar han stopptecken och jag tvärnitar och sätter mig på rumpan, bra va?! Du är jätteduktig Lacke säger Lelle och kors i taket , jag får godis, pyttesmå men ändå………. Vi är ett jättebra team säger Lelle, tror fasen det säger jag. Min utbildning av Dig till en bra Husse går inte av för hackor och nu när Du slutat vifta som trafikpolisen i Bombay kan jag fatta vad Du vill , säger jag.

Jag börjar känna mig trygg i Gurra nu och när Lelle säger hem då visar jag vägen för jag måste ha koll på orienteringen …. och Ni vet varför. Vi träffar vovvar regelbundet när vi patrullerar, jag har träffat en Labbekompis, han är gul och väger 43 pannor så det är en bjässe till vovve. Lelle och hans Husse ….bla bla bla Ni vet, igår när vi träffades och Hussarna snackade så åt vi gräs. Lelle sa , Ni är som två kossor. När vi stod där då kom en annan gubbe som vi lärt känna han är 85 bast men cyklar som en värsta Fåglum. Han är bra för jag får godis av honom men jag blir så trött på Lelle för då snackar dom hur det var i Gurra på 14-15- och 1600 talet för Lelle vill veta. Men jag står snällt och lyssnar, vad gör man inte för lite hundgodis. Jag är intresserad av vår hembygds historia säger Lelle och jag av mat tänker jag.

Lelle och jag har anmält oss som volontärer så nu vet Hillary att vi jobbar för hennes kampanj , vi fick det bekräftat på mail idag. Vi gurglade och hittade hennes sida så vi är kampanjledare på Värmdö och i Högis,…. Ni vet från vägen till Gräftåvallen och till Hosjöbotten. Så Nu skall det värvas röster men Lacke säger Lelle det är nog inte många som får rösta i valet, skit i det Lelle för här skall kampanjas. Vi kommer att snacka med alla när vi patrullerar och var så säker på att Dom kommer att lyssna på Sherifferna.

Nu måste vi sluta för vi skall ut och värva röster för Hillary. Krama och gosa med varandra och efter det…. stöd Hillary!

/ Lacke o Lelle kampanjcheferna ❤️??