Lacke och Lelle har roligt……

Tur till Vaxholm

Vi skall åka till Vaxholm efter lunch, jag håller på att lära mig om omgivningarna. Lelle och Kerran har visat mig Värmdö och Stockholm nu är det Vaxholm som står på tur. Lelle säger att Du måste vara uppdaterad på var Du bor. Vi har lagt till en låt på spellistan speciellt för Xmatte den handlar om hur det kan vara när man är borta, vi säger inget mer men det är kul tycker vi.

Igår träffade jag Bob när vi var ute, han har gått ner i vikt och har mer spring i benen nu. När vi gick där och snackade och Lelle och Bobs husse bla bla bla Ni vet då kom Elsa min nyaste kompis. Hon är en Portugisisk vattenhund och väldigt trevlig. Vi leker på samma sätt,  så hon är bra. Hennes husse kopplade loss henne och vi fick spring i benen alla tre, mest jag. Det här var på en gata och vi sprang även på gräset. Då kommer en tant och säger att vi inte tycker om när hundar springer runt…..det gör vi tänkte jag. Där tog det roliga slut, Lelle var noga med att säga att jag inte gjort något fel utan han tar på sig ansvaret och säger till mig : Den tanten har nog ingen humor…

Som Ni ser så har vi det roligt här i Gurra men jag längtar till Högis där finns inga sura tanter (vad jag vet) dessutom längtar jag till min syskon och Xmatte och Xhusse. Det skall bli kul och se vad Dakota lärt sig på Förskolan, jag tänker lära henne allt jag kan och det är mycket. Själv har jag börjat på Universitetet för jag har gått dom förberedande skolorna. Jag läser Sociologi och när Lelle och jag tittade på Sällskapsresan var det en del av studierna. Kerran och jag tittade på Wahlgrens  en stund men vi var tvungna att sluta …tur att jag inte bor där. Lelle säger jag, jag känner inte igen mig i det vi studerar, det är meningen Lacke vi måste noggrant studera tvåbenta. Lelle blir det tenta på på mina studier? Självklart säger Lelle det är det alltid på kurserna, ibland somnar jag på lektionerna får jag frånvaro då? Nä det får Du inte för då är det subliminal perception och Du kommer ihåg fast Du sover. Det där subtila är det fint det? Subliminal menar Du säger Lelle, ja det är jättefint säger han. Tänk på det om ni somnar på lektionerna då ägnar Ni Er åt subliminal perception. Nu tänker jag ägna mig åt det en stund innan vi åker till Vaxholm.

Ha det bra och krama varandra och kom ihåg att Ni lär Er när Ni sover ( fan trot) men jag håller god min.

/ Lacke o Lelle ❤️??