Lacke och Lelle gillar olika

image

Det här är jag och mina fyra fina systrar

Den här bilden tog Lelle i lördags hemma hos Xmatte och Xhusse, …..vi skall få korv av Xmatte. Vän av ordning och medlem i Kennelklubben kanske tycker att det är konstigt att vi är syskon för vi ser så olika ut men då kan Lelle och jag meddela att syskon kan se olika ut utanpå. Jag är så glad att jag får höra till och vara en del av denna syskongemenskap. Ni vet ju att jag är terrapöjtvovve med Kerran och Lelle, det är jättebra för jag får vara i centrum hela tiden och det är bra för mig men jag har dessutom tillhörighet i en större grupp och kan man ha det bättre?  Det verkar som dom tvåbenta också har klarat ut rangordningen, Lelle tror att han står högst i rang men jag vet att det är Xmatte och Kerran så det är matriarkat hos dom tvåbenta för bland oss fyrbenta är det redan klart ….det är Midget. Nu har vi fått lilla Dakota och hon kommer säkert att försöka utmana. Hör och häpna jag och Dakota har sovit tillsammans på vår köksmatta,  Lelle sa till mig att jag skulle lägga mig när hon var på besök och vi hade ränt runt som skållade råttor och ….då lade sig Dakota med och Dom tvåbenta tyckte vi var så ”töta” när vi sov tillsammans. Lelle och jag har pratat mycket om vad viktigt det är med nära relationer, de behöver inte vara många men det viktigaste är att Dom finns där. Man kan säga Lelle att jag har tre hem Gurra, Högis och hos Xhusse och Xmatte för jag känner mig hemma på alla tre ställen.

image

Om ni tror att det här är Village People på turné med ?YMCA så har Ni fel det är Xhusse och Lelle som sågar ved, jag måste lägga till YMCA på vår spellista för det är en klämmig bit. Ni har väl laddat ned Lacke och Lelles partyhits det är bara kanonlåtar till festen. Nu har Lelle tränarvärk, träningsvärk heter det Lacke , värst vad Du märker ord säger jag. Du är Sheriff och inte språkpolis säger jag till Lelle. Lelle har huggit ved och Ni vet att hans jobb är bla bla bla så när han skall göra något vettigt får han värk i armar och rygg, lite klen kanske. Tränarvärk hade Hamrén när han skulle förklara för pressen varför Dom spelat så konstigt. Janne och Lassur behöver inte förklara för Dom kan fotboll och då spelar Sverige bra säger Lelle, han kan sånt. Lelle och jag har pratat om valet i USA och vi kan konstatera att det är en fars som SVT kan sända i Jul. Vi har sköna dagar i Högis med lagom aktivitet och lugn och ro. Nu skall jag sova en stund på soffan i väntan på maten, förstår inte att det skall ta så lång tid innan krubbet står framme.

Krama och pussa varandra, vi behöver inte oroa oss för Trump längre för han klantar till det för sig så han blir inte vald.

/ Lacke o Lelle ❤️??