Lacke och Lelle är kära………. i varandra

image

Värmdö onsdag

Hej alla glada miljoner bloggläsare, Xmatte har meddelat att det var 3 miljoner läsare av min blogg en dag. Har Du inte lagt på några nollor nu säger Lelle. Tror jag inte säger jag, det såg jag när jag tjuvläste på Din telefon när Du duschade igår kväll. Du har lite svårt för siffror Lacke men ok …..det är många som är inne på hemsidan , säger Lelle och alla läser min blogg säger jag. Xmatte skrev till mig att det är stor risk att Du får lite hybris, det vet inte jag vad det är så det har jag inte. Terrapöjten har varit i Sundsvall och jobbat, jobba o jobba…. Ni vet bla bla bla. Tänk att man kan få betalt för det, tacka vet jag veterinärassistent……. det är ett riktigt jobb det. Kerran och jag hade jättemysigt när han var borta, men säg inte till honom att jag saknade honom. Lelle skickade sms efter ett par timmar när han satt på tåget och sa att han saknade Kerran och mig. Jag tycker han är pissLelle när han åker bort. Igår kväll kom han hem och jag blev jätteglad, jag hoppade och dansade som en värsta Travolta säger Lelle och så skrattar jag. Tänk att vovvar kan skratta Lacke säger Kerran, Du är så ”töt” när Du skrattar. När vi gick från garaget så hoppade jag och tog Lelle i handen, sedan såg jag en vovve ute och jag drog snabbt som ögat dit. Tänk att Lelle har varit borta i två dagar och så snabbt tappar han fokus. När jag kommer tillbaka efter att Lelle ropat HIIIIT så säger han , det där är inte ok Lacke….ja men Du får väl ha lite bättre koll , säger jag. Sedan kramades vi alla tre på sängen när vi kom hem och det är hur mysigt som helst. Idag har Lelle och jag brottats när jag låg upp och ner i hans knä, det är så mysigt när vi alla är hemma. Kerran köpte gofika för hon var och lämnade blodprov i morse, jag har inte hört henne klaga på matthet och blodförlust som Lelle gjorde i förra veckan. Det är nog tåligare virke i Kerran men säg inte att jag sagt det för Lelle kanske blir sur.

När Lelle kom hem klagade han på att han var trött, skyll Dig själv sa jag. Var Du tvungen att följa debatten mellan Hillary och Trump säger jag? Kerran och jag sussade på rosenörat och jag på Lelles kudde. Det är svårt att släppa säger Lelle och dessutom är vi volontärer för Hillary och hon skötte sig bra, Trump är som en Elefant i en porslinsaffär och det skrämmer mig om han skulle bli president. Men varför är det så viktigt säger jag, tänk efter Lacke säger Lelle. Det kanske inte märks så mycket i USA om han blir president men en sån lynnig och inkompetent person kan ställa till det i den övriga världen. Jag bedömer Hillary mer kompetent för hon har ju varit utrikesminister och är inte lättkränkt. Här börjar terrapöjten prata om psykiskt instabila personer och hur det påverkar men jag har lagt tassarna över öronen för det blir lite för mycket för en vovve.

Nu skall vi gå ut och det blir Ösbyrundan, Ni minns väl när vi hamnade snett…jag tar täten säger jag och sköter orienteringen.

Ha det bra och krama och busa med varandra och för Guds skull se till att Trump hamnar i något Trump Tower och inte i Vita Huset

/ Lacke o Lelle ❤️??