Lacke en glad cybervovve

image

Fredagsmys och after………

Hej alla bloggläsare jag är väldigt glad för nu har jag fått min första mailadress, inte så många vovvar som har mail. Det är bara en grej kvar och den skall läggas in i Lelles och min padda, hoppas Lelle fixar det. Vår adress är: lackeolelle@fjallveterinaren.se Ni kan börja maila nu så svarar vi er alla när det funkar. Bönis tycker att vårt fredagsmys är trevligt hon är inte så van att sitta i soffan och äta popcorn men hon verkar lättlärd. Lelle har lovat att inte vara Trumpen idag, Ni fattar. Vi har det trevligt vi har varit ute och gått på Ån till Bydalen och Bönis och jag har sprungit runt som två skållade illrar. Lelle utmanade mig på MMA fight och jag fick in en rak höger på hans näsa så blodvite uppstod, fattar inte att han har så dålig gard. Ni ser att det händer spännande saker här i Högis. Vi patrullerar regelbundet och Bönis har visat goda sherifftakter och hon är nu utnämnd till Sheriff i Mariestad och hon har lovat att ta itu med byrackorna där. Jag hoppas att jag får träffa Ove Höglin imorgon så vi kan få rapport från sherifferna på Flata.

Igår patrullerade vi och gick brandvakt med Lelle Ni fattar säkert varför….På måndag åker vi till Sundsvall och skall bo på Hotell för Lelle skall jobba, Ni vet bla bla bla, Kerran och jag skall ha det mysigt då. Om jag sover på sängen får Ni inte berätta det för Stordalen han kanske blir sur. Nu måste vi sluta för det är en av dagens två viktigaste stunder, alldeles rätt det är mat.

Ha det bra och krama och massera varandra, glöm inte att maila mig.

/ Lacke o Bönis o Lelle ❤️??