Lacke is back in Högis

Första patrulleringen

Nu är vi tillbaka efter 2 månader i Gurra och det känns jättebra. Vi klev upp jättetidigt igår ( vilket är bra för då får jag mat tidigt ) vi var framme före ett och då hade vi även handlat. Jag kollade runt på tomten och dom närmaste omgivningarna och det var lugnt kan man säga. Vi grillade och satt ute för det var fint väder. När vi satt ute sa Lelle till Kerran och mig hör Ni vad tyst det är. Lelle sa jag när det är tyst hör man ingenting, just det sa Lelle. Ibland uttrycker sig tvåbenta konstigt, det syns på Lelle och Kerran att dom också tycker att det är skönt att vara tillbaka. Kom Lacke så går vi ut och pinkar in reviret igen, tänker Du också pinka revir Lelle ?..sa jag. Det räcker om Du gör det sa Lelle, jag måste vara riktigt kissnödig för det är ett stort revir jag har. Apropå kissnödig kan vi rapportera kanonbajs säger Lelle, han har samlat på sig mycket bajspåsar för jag skall börja med smalcanin igen och då blir det ofta kanonbajs.

Vi har idag patrullerat halva vårt distrikt dvs inåt dalen och Hovdeshögen, vi tar dom östra delarna imorgon samtidigt med besök hos Maxi, ni vet hon med tårtorna. På tisdag är det 4:e juli dvs Amerikas nationaldag och vi firar den med dom som inte röstade på Trump, vi har dumpat Trump Lelle och jag. Vi får mail från Tom Perez varje dag, han är ordförande i Demokraternas nationella kommité. Vi var ju valarbetare och jobbade för Hillary som Ni säkert kom ihåg. Just nu handlar det om att vi måste säkra Obamacare så känner Ni någon republikan i Senaten starta övertalning om att behålla Obamacare. Som Ni ser så är det både stora och små frågor här i Högis. Vi har varit borta hos Inga och Edwin och gått vår favoritsträcka och jag passade på att ta några friska bad i vattendragen. Kerran och Lelle kallar mig för badJocke och det är ett namn som förpliktar, som tillhörandes den ädla rasen Labrador retriever så älskar jag att bada. Ni skall veta att jag alltid ( nästan ) lyssnar på Lelle och Kerran men när det vankas badmöjligheter så är jag döv. Därför ligger jag nu på en handduk och torkar mig. Det låter som att det är en aktiv handling Lacke säger Lelle men jag tycker Du mest ser ut som en dösill Lacke. Lelle och jag har haft en dryg veckas semester från patrullerandet i Gurra, så nu när jag är igång igen så känner jag mig trött och måste vila. Till Xmatte och Xhusse kan vi meddela att det är lugnt vid huset och allt såg ok ut, nya altandelen blir kanon tycker vi.

Ha det bra och krama och pussa på varandra som vi gör, passa på att bada om Ni ser en fjällbäck för det är såååå uppfriskande.

Canin e kanon

PS All you need is love and a Lakritstroll DS

lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️❤️??