Lacke och Lelle Snackar

Värmdö onsdag

Nu är vi åter på Värmdö, kan rapporteras att ingen inbjudan kommit till VIP-party hos kommunen. Detta sänker kommunratingen mycket för denna Kommun. Vi kom igår kväll efter lång resa, vi lämnade Högis i strålande sol och blå himmel. Vi tyckte alla att det var synd när vi gick en promenad på förmiddagen. Vi stannar ofta så jag får sträcka på benen, vi hade matsäck till mig och den åt jag vid Ångersjön i Hälsingland där vi stannat för middag vid andra tillfällen.

Nu blir det nya intryck igen och Lelle märkte direkt på mig att jag var lite försiktig och lyssnar till alla ljud. Idag har Kerran åkt till jobbet och det blir konstigt för mig för jag vill ha hela flocken hemma. När Kerran gått och jag hörde ljud i trapphuset sprang jag fram till dörren och skällde. Lelle ropade på mig från sängen och då lade jag mig på honom. Det är lugnt Lacke sa han till mig jag tar hand om det. Då slappnade jag av och somnade om till Lelle klev upp. Lelle säger till mig att jag är väldigt känslig för förändringar och att jag behöver tid att anpassa mig. Skönt att Lelle ser det och att han kan hjälpa mig. På vår morgonrunda hade jag koppel nästan hela tiden och Lelle sa till mig vad Du nosar mycket och på allt, det är som Du håller på att bekanta Dig igen. Ja tänkte jag så gjorde jag när vi kom till Högis den här gången också. Jag måste säga att det är skönt att ha koppel för då behöver inte Lelle säga till mig hela tiden, vi gör såhär till Du slappnar av säger Lelle. Efter lunch skall vi gå i skogen och då får Du springa, jag tar med mig pipan säger Lelle och blåser när jag vill att Du kommer till mig. Dessutom så skall vi träna på fot och inkallning bl.a säger Lelle. Du får hänga med mig och ligga i bilen när vi handlar så behöver Du inte ligga hemma och vara spänd säger Lelle och pussar och stryker mig.

Lelle säger att han funderar mycket över vår relation och min ”personlighet”. Du är den finaste vovve som finns säger han och jag känner igen mig så mycket i Dig. Du är stark och duktig på ett sätt men det finns också en litenhet som jag kan känna igen hos mig själv säger Lelle. Jag vill hjälpa Dig med den sårbarheten och stötta Dig säger han, vi kanske kan bli lite starkare tillsammans Lacke. Vår relation beskrivs som att det finns en osynlig tråd mellan oss och det gör mig så rörd och tacksam att Du har godkänt mig på det djupa sättet Lacke. Jag vill fortsätta lära mig att förstå så jag kan hjälpa Dig Lacke säger Lelle och här blir jag rörd. Tänk att en relation till en Vovve kan vara så fantastisk. Kan det vara att vi är lika som gjorde att det blev kärlek vid första ögonkastet? Nu skall vi åka till Molnvik och handla så ni hinner vi inte blogga mer. Vi återkommer om relationen mellan två-och fyrbenta.

Ha det bra och krama varandra.

/ Lacke o Lelle