Kul-tur söndag

image image image image

Mer än slut i luvan

Som Ni ser här ovan har Kerran, Lelle och jag varit inne stan. Ni ser ett axplock av vad vi gjort och som Ni ser har vi varit på en bar också. Det är vanligt som Ni vet, Kerran och Lelle skall ha en färdknäpp. Vi har åkt buss, tunnelbana och spårvagn, det var så fullt med människor i spårvagnen så jag hade min rumpa på någons fötter. Vi åkte till Royalanimalgarden ( Lelles humor) fattar Ni, Kungliga Djurgården och inte stannade vi vid Gröna Lund eller Skansen ….nej vi skulle till Rosendahls trädgårdar för att inmundiga lunch. Alltså Lelle och Kerran för jag äter inte lunch för då blir jag tjock om magen säger Dom. Det var mysigt där måste jag erkänna och lunchmackorna utmärkta för jag fick hör och häpna smaka. När vi klev på tunnelbanan först gick klantLelle in i en vagn för allergiker och där får inte jag vara, vi blev utkörda av en barsk herre.

Vi var in på NK för där får vovvar vara men det är överreklamerat tycker jag, Granngården är ett mycket bättre varuhus. Lelle och Kerran tycker jag är fantastisk för jag klarar alla miljöer utan att bli stressad och jag har fått många komplimanger att jag är en fin vovve av andra människor. När Dom säger så får Dom klappa mig, jag kollar på Lelle först om han säger att det är ok. Efter den här dagen skall det bli skönt att komma till Högis igen och stillheten där, där får jag morgon och-kvällspinka själv ute. Hoppas att vi kan träffa mina vovvepolare och Xmatte och Xhusse då. Xhusse och Lelle skall väl prata om Trump så Lelle får Trumpfeber igen.

Nu måste jag sova för jag är jättetrött efter den här dagen, handla på Granngården glöm NK och dumpa Trump.

/ Lacke o Lelle ❤️??