Kors i taket

image

Lelle har badat

Bilden ovan tog Lelle häromdagen när jag var nyduschad och schamponerad. Det var var varmt och jag fick bada i en tjärn i skogen, det var inte så bra botten så jag var brun i pälsen och luktade sumphund. Det är ok Lacke sa Lelle vi duschar när vi kommer hem. Schampot doftade läckert av blåbär men jag gillar inte så mycket att duscha. Konstigt Lacke sa Lelle Du som vill bada jämt men du gillar inte att duscha. Ni ser mig på bilden när jag ligger och torkar mig, ligger och torkar ….säger Lelle. Lelle tycker jag är en stilig Labrador med fin päls, han vill skryta och då bestämde han att vi skulle ta med bilden.

Idag var Kerran och hämtade ett paket (hon är faktiskt ledig idag och imorgon) det var kläder som Dom köpt när Dom gurglat på nätet. Lelle provade och när jag såg honom frågade jag, skall Du bli skogvaktmästare? Han såg ut precis som en skogsnisse med byxor och jacka, dessutom har han en keps som han köpt i Järpen. Nej Lacke inte skogvaktmästare , jag är retriver ägare och måste försöka se ut som en sådan, kolla sa han det finns en hundgodisficka också. Bra Lelle Du tar Dig som Husse, folk vi möter blir säkert impade av Dig också nu. Varför skakar Du på huvet när Du säger det där Lacke säger Lelle?….man måste ha tåliga kläder när Du hoppar och skuttar och är glad i hela kroppen och skrattar med hela ansiktet. Måste erkänna att han var ganska stilig när han provade kläderna men inte lika snygg som Kerran i sina. Säg inte att jag har sagt att han var stilig för då blir han bara mallig.

Idag har vi varit på Björnö, det är ett naturreservat så jag måste gå i koppel enligt herr Lelle. Jag en ståtlig och lydig hund av rasen Labrador retriver , skall jag underlåta mig att gå med snöret i skogen? Jag brukar ju jämt få springa lös Lelle säger jag, ja men Lacke regler är regler , vi gör som det står och så badar vi. Va ska Du också bada Lelle? Jajamensan säger han, vi får väl se tänker jag. …. När vi kommer fram till en vik så befriar Lelle mig från fångstrepet och han börjar byta om och ta på sig badbrallerna , dom gula Ni vet. Jag hoppar i direkt och simmar runt Lelle där han står och gruvar sig. Till slut döm om min förvåning så dyker han i plurret och simmar. Jag får bada och simma jättemycket, Lelle kastar plast kvack kvacken långt ut flera gånger. Dom tycker jag är så töt när jag simmar. Nu är vi hemma och jag har fått mat, jag försökte skynda på Dom när vi satt på klipporna så vi skulle åka hem. Ver Ni hur jag gör då, jo jag klättrar på Dom och så tar jag deras händer i min mun och drar och då brukar Dom fatta att jag är hungrig. Jag vägde mig när Lelle och jag var på Djuraffären, Lelle parkerade mig där inne när han skulle till affären bredvid Apoteket. Jag vägde för mycket enligt xmatte, varför måste Du berätta för henne sa jag? Du skall vara smidig så Du kan röra Dig bra Lacke. Nu ser Kerran och till och med Lelle att vågen visade för mycket för jag är inte tjock, Du är som Du skall vara säger Dom. Världens finaste vovve och jag håller med. Kerran har varit in till stan idag på morgonen, kaos i trafiken. Lelle och jag såg att reserv Barack är här och då stänger man trafiken för bussar och bilar.

Vi är glada för att vårt arbete med att stötta Hillary for president hittills är lyckat då hon leder. Även om Trump försöker låtsas vara snäll och förstående så är det bara teater. Dont trust Trump put him on a dump är vårt valspråk and vote fot mrs president Hillary. När vi åkte hem idag hörde jag Lelle och Kerran prata om Högis och vet Ni jag tror vi snart skall åka dit. Det skall bli jätteroligt för då får jag träffa den nyaste i flocken nämligen Dakota och det skall bli så roligt. Jag hör att Lelle och Kerran också längtar efter det och dom längtar efter xmatte och xhusse och alla vovvar. Se upp däruppe för snart kommer vi och patrullerar och ta hem korv Maggan.

Nu är jag trött efter simningen och måste sussa.

Krama varandra och stötta Hillary for president.

/ Lacke o Lelle ❤️??