Killhelg

Killsnack

Jag antar att Ni såg Öfekå igår och den fantastiska matchen mot Tyskarna. Lelle och jag vi är lyriska och av full beundran för laget. Man kan snacka mycket om bollinnehav och dylikt men faktum är att den som gjort mest mål vinner. Kerran är i London och skall träffa Harry Potter som inte finns. Den enda Potter jag vill träffa och han bor i Östersund, jag skall säga till Lelle att nästa gång vi är i Högis så måste vi morsa på Potter. På en bild nedan ser Ni mig på bädden efter att Brwa gjort 1-0, då var jag så nervös att jag måste ha en kudde till hands typ skämskudde fast ändå inte. På en annan bild ser Ni när Lelle och jag har after fotboll. Bilderna har inte kommit fram tyvärr. Till Jennie klinikens Maradona vill jag säga visst var det en kanonmatch.

Jag har röntgat hjärnan och jag lägger ut bilden här nedan. Fick bilden av Xmatte igår och Lelle säger att det är en tydlig bild av min hjärna. Vi har även fått the Labrador-Law och Lelle säger att den stämmer utom att jag inte är så förtjust att rulla mig i bajs eller annat som inte tvåbenta gillar.

Jag är som Ni vet en apporterande hund, slapp av säger Lelle Du är en bär och hämt vovve. Vi är inte med i Kennelklubben längre så vi kallar det för vad det är. Du är jätteduktig Lacke på att hämta saker när jag säger till samt att Du gillar när Du får bära. Detta tränar vi men Lelle det blir ju aldrig match. Jaha Lacke Du tänker så, ja men då får vi höra med Xhusse när han skall ut på storviltsjakt om Du kan hänga med.

Igår när Lelle och jag var ute på spåret, ja inte tävlingen utan vi gick. Förresten Lelle och jag skulle skitenkelt vinna på spåret, han tar frågor för tvåbenta och jag för fyrbenta. Var var vi, jo på spåret och döm om min förvåning för där träffade vi Sally med matte. Ni kommer ihåg Sally från ifjol hon är en stlig setter. Tänkte leka men tyvärr hon hade rullat sig i bajs som den värsta retriever, hennes matte sa att hon är billig just nu. Jag fick hålla till godo med  gamLelle.

Nu måste jag sussa och smälta caninerna i lugn och ro så jag är laddad för nästa äventyr.

Krama och pussa på varandra för det är fredag och kommer Ni inte ut beror det på att helgen står för dörren.

PS Royal Canin är fortfarande canon DS

/ Lacke och Lelle ❤️❤️??