Just another day

image

Hogis saturday

Som ni ser blir det lite utrikiska idag ( då menar vi inte Hammerdalsmål utan riktig utrikiska) vi tränar inför independent day på måndag. Vi återkommer med en special om den dagen. Här ovan ser Ni en riktig action bild, svarta pricken är jag. Den som står till höger om mig är det en figurant frågar jag Lelle. I så fall en figurtant säger Lelle för det är Kerran.

Jag låg på soffan och sov nu på förmiddagen och Lelle satt och gurglade, Kerran satt i fåtöljen och gurglade på sin padda. Plötsligt sägar Lelle nu skall vi ut och apportera Lacke, i detta pissväder sa jag. Jajamensan sa en för hurtfrisk Lelle, det skall vara autentiskt, dom har köpt en kvack kvack pipa och Lelle har en annan pipa. Vi åkte till Inga och Edwin för bakom fjällpensionaten finns en plats som lämpar sig utmärkt för dessa övningar sa Lelle. När vi kom fram så var det gå fint inkallningar och Gud vet vad, Du måste vara skärpt när Du skall träna sa Lelle.

Sedan började apportträningen, Kerran kvackade och slängde låtsas kvack kvacken och Lelle stod med mig och kommenderade. Det gick bra med snygga avlämningar till en icke viftande Lelle. Lelle blåste i pipan och kallade in mig en gång, varför gjorde Du det säger jag? Du var inte koncentrerad och så var Du ute och cyklade med att söka. Det gick ju bättre när Du tog om säger Lelle, ok säger jag. När vi kommer hem skall vi dammsuga och sedan göra upp eld i spisen och mysa. Inte helvetesmaskinen igen tänker jag.

När vi kommer hem tar Lelle fram helvetesmaskinen, han har bestämt att jag inte skall vara rädd för den så vet Ni vad han gör? Jo han börjar klappa och stryka på dammsugaren och säger att den är jättefin. Jag tänker måste vi ringa 112 nu för det verkar ha snurrat till riktigt för Lelle. Lacke säger han jag vill bara visa att dammsugaren inte är farlig. Vuxna(?) människan klappar dammsugare ser ju inte klokt ut, Du får inte göra så när någon ser på säger jag.

Lelle och jag hoppas på många anmälningar till Sheriff uppdraget, det är kul och inte farligt. Vi patrullerar hellre än rastas, eller hur alla vovvar? Jag vet att Midget har tagit uppdraget på allvar. Pointer sisters dvs Singla och Tärna gör det också när dom far omkring som skållade ekorrar.

Vi har börjat uppladdningen för årets viktigaste match dvs Iceland v France, Lelle och jag funderar på om vi skall ta surrogatkorven före eller under matchen , just nu lutar det åt före så vi inte missar något. Som Ni ser har vi lika mycket att fundera på som Lagerbäck.

Take care of each other and a lot of kissies

/ Lackur and Lellur ❤️??