The most important day ever

Hogis sunday soccer day

Lellur and I want to say excuse us to all our American readers, we know you are waiting for tomorrow and your Independent day. For Lellur and me this day is very important, you know we are Icelandic in our hearts and souls. Forget about the Edda, forget about The Vikings ( who probably discovered your country, but a Spanish man Columbus took advantage of that) forget about bankropcy tonigt Lassur Lagerbacks boys will beat France. We feel like children waiting for  christmas eve but Santa will come late tonight. Tomorrow we will celebrate with you, we promise.

Ni har väl börjat ladda för matchen med stort M ikväll, Lellur och jag väntar med spänning, som tur är har vi ett hunduppdrag vi skall se till så mina kompisar får kissa och bajsa ( notera, inte rastas) för xmatte och xhusse har fått för sig att dom skall paddla kanot i en fors. Då rycker Lellur, Kerrur och jag (Lackur) ut till undsättning, man kan kalla det för ett sheriffuppdrag. Kerran blir sheriff för en dag och hon är mycket stolt skall jag säga. Vi har nu bestämt att surrogatkorven intages vid uppsnacket inför matchen, jag har lovat Lelle och Kerran att de får se på min TV, vår säger Lelle. Men fattar Du trögt gubbe säger jag.

Jag har upptäckt att pangsjonärslivet är rätt behagligt och ljuvligt befriat från stress. Vi går upp tidigt och intar frukost och därtill nödvändiga sysslor, sedan går vi oftast och lägger oss igen och smälter maten som Lelle säger. Efter kvällskissen blir det att krypa till kojs läsa eller gurgla en stund och sedan natti natti. Ni vet att det blåser ofta i fjällen och igårkväll kände jag dofter som gjorde mig lite på min vakt (jag är ju vakthund numera) Lelle sa att jag betedde mig som om det var 17 grizzlybjörnar ute, jag ville att båda skulle följa med mig och kvällskissa, ok Lacke sa Lelle Du tar bevakningen inomhus så bevakar Kerran och jag utomhus. Lelle är korkad ibland han fattar inte att jag vill hålla ihop flocken när det är fara å färde (kanske).

Det är i skrivandets stund knappt 13 timmar kvar till Matchen och spänningen är olidlig som någon uttryckt det. Vi tror och hoppas att Lagerbäck har hittat ett sätt att knäcka fransoserna, Ni vet ju att man alltid kan lita på Lagerbäck. Vår dag ser ut som följer efter patrullering med kompisar så börjar en lätt uppvärmning, taktikgenomgång (dvs hur vi skall sitta i soffan och vilken skål korven och popcornen skall vara i)  de måste vara lättåtkomliga på bordet. Middagen skall vara närande och lättsmält därför blir royal canin bra. En försiktig patrullering två timmar före match sedan bänkar vi oss framför min Tv, vår säger Lelle, tjatgubbe säger jag.

Imorgon kommer en analys av matchen samt uppsnack inför nästa stora evenemang Independent day som skall firas på vederbörligt sätt.

Lassur Lagerback for president!

Krama, klappa varandra och heja på Island

/ Lackur och Lellur ❤️??