Högis och ny Royal canin

Lacke o Lelle patrullerar dalgången igen

Hi folks long time no see som kinesen sade. Vi är nu tillbaka i fjällen och vet Ni…….. det är lite snö så nu kan jag rulla mig igen, hääääärligt. I lördags var Lelle, Xmatte, Lillgumman och jag till Ullis, Ni vet hon med renen Rudolf. Största anledningen för mig var att jag skulle få träffa min Pappa Zingo. Det var jätteroligt och vi kunde busa lite grann och framför allt vara svartsjuka på varandra, när Zingo pratade med Lelle var jag tvungen att gå emellan och när jag snackade med Ullis kom Zingo , Ni som har vovvar fattar säkert. Lelle blev lite rörd av att träffa min farsa han är sån Lelle.

Lillgumman skulle träna hämtning och jag skulle få delta, Ni skall se vad Lillgumman blivit duktig, jag sa till Lelle vi måste också träna för jag vill ju vara Kung av hämtning. Det gick bra, vid ett tillfälle var jag på väg att lalla som Lelle säger men då kom jag på mig och sprang till Lelle och satte mig. Lelle har sagt att vi skall till Storhångla på personalfest och då kan det bli match dvs ripjakt och då skall jag få hämta. Det var jättekul att träffa Ullis och Zingo och det tycker även Lelle. Vi skall åka dit mer och då skall Lelle vara statist med Renarna, äntligen ett jobb på hans nivå. För han är statist till mig.

Ni vet väl att både Jannes och Harry Potters lag spelar snart då blir det riktig fotboll som Lelle säger. Janne och Harry har ju en stab av människor runt laget, allt från skrynklare till medicinsk personal. Nu tänkte jag berätta hur det ser ut runt mig…. Ni vet ju att jag har en livmedikus dvs Xmatte och en back up i form av Linda också petvet. I nutritionsteamet ingår Lollo, Jenny och Janne det för att jag skall få perfekt mat utifrån mina behov, dom där två jag saknar påverkar min vikt säger Dom , inte för att jag fattar hur men ändå. Sist och minst har vi Lelle och honom kan vi kalla labass…. Ni fattar assistent till Labben. Nutritionsteamet har jobbat hårt och nu har jag fått en ny sort av Royal canins fantastiska foder nämligen Obesity och det är bra för mig. Lelle säger att jag fiser lite mer men att det är ok. Apropå fiser kan vi rapportera kanonbajs hela tiden allt enligt Lelle för jag kollar inte. Lelle och jag ligger på sängen just nu för Lelle har jätteont i hostan, tusan vet om det inte är kennelklubbshostan. Jag är fortfarande väldigt stolt över att jag är sponsrad av Royal Canin.

Vi har nu patrullerat av hela dalgången och kan konstatera att den är lyckligt befriad från byrackor. Antar att det gått ut något dekret om att vi var på ingång, det finns nog paradiseläckor här också. Vi har träffat mina kompisar Håkan och Johan, Dom tyckte att det var kul att se mig. Snart får jag träffa mina jobbarkompisar igen och det skall bli jätteroligt. I helgen fick jag träffa mina syrror och det var jättekul ja även att träffa Xmatte och Xhusse förstås och då blev det mycket bla bla bla från dom tvåbenta. Nu måste vi sluta för det är dags för patrullering igen, får väl peta i Lelle nån hästmedicin så han orkar.

Ps Ni vet vid det här laget att Royal canin är canon, har Ni inte provat det än så kontakta Flata och Fjällveterinären och tjacka upp Er på några säckar Ds

Ha det bra och krama och pussa på varandra och använd broddar så slipper Ni åka akut till veterinären men gå gärna in och ta en kopp kaffe och kolla på allt utbud av Royal canin. Är säker på att det finns någon för Er smak.

Lacke o Lelle ❤️❤️??