Högis-midsommarafton

imageHej alla miljoner bloggläsare, stryk miljoner säger Lelle. Som Ni ser har jag satt upp en brevlåda så att vi kan få posten hit till fjällen ( jag hjälpte till säger Lelle). Att vi har postlåda betyder att vi skall vara här länge. Jag har pinkat in hela området som mitt revir. Lelle tyckte att jag tog i när jag pinkade in så stort revir, det här är mitt område sa jag. Ok säger Lelle får Kerran och jag vara här, självklart säger jag Ni är ju min flock.

Idag skall vi på midsommarparty hos xmatte, xhusse och mina vovvekompisar Singla, Tärna och Midget. Det skall bli jätteroligt, jag har ett hedersuppdrag för jag skall vakta snapsen säger xmatte. Kommer Kerran att sjunga Gullefjun då frågar jag Lelle, för det gjorde hon på påskbuffén. Det gör hon säkert säger Lelle men är det en snapsvisa? Det är Kerrans superhit sägar Lelle, är hon en one hit wonder frågar jag? Lite åt det hållet säger Lelle. Som Ni ser kommer det att bli skitkul på vårat midsommarparty och naturligtvis kommer vi att spela Lacke och Lelles partyhits, Ni har väl laddat ner spellistan till festen?

Vi har varit ute på carpe diem och jag har passat på att ta ett midsommarbad eller sju säger Lelle, man vill ju vara säker på att bli ren. Lelle är en badkruka han tycker Fjällbäcken är för kall, dom skall bada i badtunna, fegisarna.

Jag återkommer med rapport från partyt

Simma lugnt och krama varandra, kom ihåg att midsommarnatten är lång

/ Lacke och delvis Lelle ❤️?