Högis en vanlig lördag

After fotball

Hej alla glada miljoner bloggläsare, är vi där nu igen säger Lelle. Vi är nu tillbaka i Högis efter fotbollsresan till Öfekås match mot Arsenal. Lelle och KövraGöran satt på läktaren och jag och Evabeth satt eller låg i soffan. Lelle sa när dom kom tillbaka att ÖFK var tagna av stundens allvar, spelet knöt sig fullständigt och det blev lite för många individuella misstag. Det visar att the Potters är mänskliga, bygget av CL vinnare är inte färdigt men dom är på god väg. Lelle sa att han njöt av att se Arsenals passningsspel och rörelse i laget. Efter 30 min kunde ÖFK flytta upp spelet och gå till anfall. Jag hade det väldigt trevligt med Evabeth och jag knoppade in emellanåt. Lelle sa att han fick mersmak och skall gå på fler matcher. Vi följer Potter och hans gäng fortsättningsvis och återkommer i bloggen med expertkommentarer för vi kan sånt. Första sportlovsveckan avklarad i Högis, vi kan konstatera när vi patrullerat att det är lugnt. Vi tränar Lelle varje dag så han skall vara fucuserad på mig.Vi har till och med tränat apportering och jag är fortfarande en fena på detta. När vi handlar så får jag bära hem saker från affären, jag kan sånt och gillar att få uppgifter av Lelle. Idag skall vi patrullera skidstadion och då får vi åka skidor. Får jag springa lös då frågar jag Lelle, det får Du säger han men jag kommer att ha koll på Dig så Du inte springer fram till någon. Det är detta som Lelle tränar, han måste vara vaken helt enkelt.

Vi lyssnar på stafetten i OS och det är spännande GuldStina är med i täten. Radio är bra för man lyssna och blogga samtidigt. Nu måste vi sluta för vi skall strax ut och patrullera.

Ha det bra och pussa och krama varandra så vinner Sverige många medaljer

Ps Royal Canin är canon Ds

❤️❤️?? Lacke o Lelle