Högis en snöblandat regnig måndag

image

Vintertid ??

Sommartider hej hej ?? är bra men Vintertid är pissigt! Har någon tänkt på hur det blir för oss stolta Labradorer och våra hundägda ? …. För vår inre klocka den tickar på som vanligt. Jag brukar få mitt första mål mellan 06.30-07.00 och middag vid 16.00. Nu säger Lelle att klockan inte är 06.30 utan 05.30 jag trodde först att han försökte lura mig den rackarn. Det är vintertid Lacke vi har flyttat tillbaka klockan, ….nej säger jag Du har den på samma ställe. För en stund sedan var Lelle och jag ute i skogen och kom in kl 15.00 efter sedvanlig torkning och putsning (av mig) så tog jag tag i Lelles arm och visade köket, det är en timme kvar Lacke sa Lelle gå och lägg Dig med Kerran på soffan. Jag la mig utanför badrummet och vaktade Lelle och när han var klar och höll på att ta på sig kläderna så sa jag: ”om jag inte får mat nu så ringer jag VRIS ( vovvars rätt i samhället)” . Då blev det fart på honom och han sa , blir det bra med Royal Caninpizza Lacke ?…för vi hade träffat två pizzabagare när vi var ute.

Bilden ovan är när vi kom till Högis, Lelle tyckte vi skulle ha med den för den visar hur modig jag blivit. Jag vågar gå långt ifrån Lelle och Kerran nu, bilden visar när jag kollar om någon varit på min tomt. Jag hade hoppats att det skulle vara snö som jag tycker om men Lacke säger Lelle Du for omkring som en skållad iller i blåbärsriset. Det gör jag när jag blir glad och jag gillar att vara i Högis och då får jag även träffa mina systrar och Xmatte och Xhusse. Igår var vi på promenad med Tärna, Dakota och Xmatte, Dakota och jag sprang och lekte och jag tog ett tjuvbad , men då blev inte Lelle glad. Jag tycker att vi lämnar det, tur att inte Lelle är sur länge. I fredags var vi till BrunfloBirgitta och Yusuf och det var trevligt, Kerran och BrunfloBirgitta var på behandling som jag inte kan stava till. Vi hade party med Xmatte och Xhusse på lördag och det var trevligt, Dakota och jag somnade til bla bla bla.

Kommmer Ni ihåg att jag hade 145 av 140 möjliga på iq testet, Lelle har gjort samma test och han fick 70 så det är inget att skryta om , det är tur att Kerran och jag hjälper honom. Från fekalieskalan kan meddelas att det varit kanonbajs i flera dagar. Det beror på den höga och fina luften säger jag, jag tror inte att man andas med tarmarna säger Lelle. Det vet jag trots att jag bara har 70 i iq. Jag fattar visst säger jag och det är tack vare luften, ok säger Lelle och suckar. Han är nog trött stackarn för han låter som att han fått Kennelklubbshosta….har Du inte vaccinerat Dig säger jag? Kerran och jag skall göra det när vi kommer till Gurra igen. Vaccinera mot Kennelklubbshosta säger jag?…typ säger Lelle. Nu måste vi sluta för Lellle har också blivit hungrig och vi skall fixa käk till honom och Kerran.

Krama varandra och vaccinera Er mot Kennelklubbshosta, den biter på Trump också.

/ Lacke o Lelle ❤️??