Hjääälp!!!!

image

Högis tisdagmorgonen

Det har nu gått fyra dygn sedan xmatte talade om för mig att jag var sjuk…Du kände Dig inte sjuk innan säger Lelle. Nä jag blev det när hon sa det, Du är en rolig vovve Du Lacke säger Lelle. Du kanske inte behöver vila så intensivt Då säger Lelle. Det är viktigt för tillfrisknandet att ta det lugnt och så samlar jag energi till eventuell operation!

Bilden ovan visar dagen igår, Lelle läste den där boken i timmar och det gör mig orolig. Är det nått träningsläger på gång eller skall jag bli shampijon på hämtning , jag som har det så behagligt. Träning då och då, lek och sköna promenader. Jag säger till Lelle efter ett par timmar…ska Du inte läsa något annat eller gurgla?. Jag studerar säger Lelle, jag vill förstå hämtningens inre väsen. Har det snurrat till ordentligt för honom nu tänker jag? Jag försöker förstå hur (om) vovvar tänker säger Lelle, det är bra tänker jag men simma lugnt Lelle som jag gör i ån. Lelle säger vidare att det är intressant att läsa vad olika hundmänniskor skriver. Hundmänniska är det en blandning mellan hund och människa, eller som Lelle trodde att fågelhundar kunde flyga. Läs på Lelle säger jag ….men när jag blir frisk ( på lördag) har Du inte tid att läsa så mycket. Lacke säger Lelle vet Du att Du blir frisk på lördag? Ja då är medicinkuren jag fick av xmatte över. Så Du menar att Du är sjuk för att Du äter medicin och att Du var frisk till Du tog första tabletten säger Lelle. Ja , jag hade inte fått medicin om jag varit frisk. Känner Du Dig sjuk Lacke? Inte speciellt men jag äter medicin. När vi bloggat skall vi gå ut säger Lelle, ja men det är ju hundväder ute säger jag. Just det säger Lelle.

Lacke säger Lelle, ibland har Du problem med siffror, jag är född på 1500- talet i stället för 50-talet, det verkar som det är ettor och nollor som är Ditt problem. Ja det är lite svårt det där säger jag samtidigt är Du väldigt gammal Lelle. Ettor och nollor är vad det digitala handlar om säger Lelle, betyder det att Du är en analog vovve? Ha ha nu tycker Du att Du är rolig va säger jag. Lite kul var det säger Lelle. Så där håller vi på, det är som i Lassurs omklädningsrum säger Lelle. Hur är det i Hamréns omklädningsrum då säger jag. Han försöker förstå vad han tänker och då måste det vara tyst så han inte blir störd säger Lelle.

Nu har jag inte tid längre för jag måste gå ut, får jag ha Rambokostymen då säger jag? Ja Du är ju ”sjuk” säger Lelle.

Ha det bra klappa och krama varandra!

Till Ove, Ronny och Alfons, har Ni hämtat Er från Dunder grabbar?

/ Lacke o Lelle ❤️??