Hej Matematik fungerar

Ettårsdagen

Min matteträning med Lelle funkar, han kunde räkna ut att det idag är 1 år sedan vi träffades första gången. Vi har firat det och jag fick morötter, det är diet för Lelle och Kerran tycker att jag är lite rund om magen men det gör inget för jag älskar morötter. Idag skall vi åka till Huså och jag skall leka med Herman i snön hoppas jag. Vi har det väldigt bra här i Högis , Lelle och jag har varit på lekpromenad och nu vilar vi i soffan. Jag har träffat mina systrar och alla som var hos oss innan julklappsafton och dom tvåbenta bla bla bla. Jag var lite slut i luvan igår och behövde vila. På torsdag skall vi till Linda Laser igen och efter det till BrunfloBirgitta och Yusuf på lunch och det skall bli jättekul. Efter det kommer Dakota för hon skall bo hos oss och då skall vi leka. Xhusse fyller 30 och det blir party, är Du säker på att det är 30 säger Lelle. Jag kan sånt säger jag och Lelle suckar som vanligt.

Jag ville testa Lelle och se om han orkar något efter sin förkylning, vi gick uppför och han vilade bara lite. Du skall se att det blir ännu bättre när vi varit hos Linda Laser säger jag, hon ställer in lasern på häst så driver hon ut hostan. Jag förstod ju redan för ett år sedan att Lelle skulle bli en bra Husse men säg inte till honom att han är en bra Husse för då blir han så mallig. Nu behöver jag inte hålla för öronen på nätterna för Kerran och Lelle hostar mindre. Nu skall jag åka bort så jag hinner inte mera.

Krama och klappa varandra köp inte raketer köp hundgodis istället.

/ Lacke o Lelle ❤️??