Gurra dan före dan …………….. före dopparedan ?

Hej alla bloggläsare och Fjällveterinären fans!

Äntligen har det kommit lite snö i Gurra och det har gjort mig extra sprallig som Lelle säger när vi är ute. Vi firar jul i Gurra för Kerrans lungsjukdom har blivit sämre , men vi väntar på att hon snart ska få komma till Göteborg/Sahlgrenska och få nya lungor. Lelle och jag hjälper henne för Ni vet ju sedan tidigare att vi är ett bra team. Även här är det hit, sitt osv….. aldrig får man lugn och ro (säg inte till Lelle att jag tycker att det är kul att träna) och mat så ofta man vill.

Vi träffar människor här som sett oss på TV och det har väl Ni alla gjort. Lelle och jag har även tillsammans med Xhusse jobbat på kliniken och som vanligt har vi gjort succé, vi hade sale på en massa grejer och dom gick åt som smör.

Kommer Ni ihåg att denna blogg skulle handla om att jag skulle göra Lelle till en bra husse för mig. Nu har det gått två och ett halvt år och jag måste säga att jag lyckats väldigt bra. Lelle har blivit tydligare och blir inte så hispig som i början. Jag kan ta ett exempel: Idag var vi ute och gick runt elljusspåret och jag var glad och lycklig som vanligt. Lite extra för det har kommit snö, så jag springer runt och hoppar och plötsligt får jag syn på en tant och tänker henne skall jag morsa på. Lelle ser detta och ropar (skriker) neeeeejjj så det hörs i hela skogen. Måste vända till Lelle nu tänker jag utan att morsa på tanten, det var tydligt Lelle säger jag. Förutom säkerhetsträning dvs hit stanna och sitt så tränar vi apportering och sök. Sök är roligast tycker jag för det blir belöning när man hittar. Ullis Ni vet hon med renen Rudolf hon har sagt till Lelle att han säger kommandon två gånger, stammar säger jag. Nu har han gjort det igen några gånger och jag har sagt till honom det räcker med fot en gång. För övrigt har jag en bra tillvaro och får hur mycket kärlek som helst. Just nu ligger vi på soffan och myser när vi bloggar och jag har fått mina kaniner utan att ringa HRIS, ni vet hundars rätt i samhället. Käkar fortfarande Royal Canin och min favorit är Satiety för då får jag mycket utan att gå upp i vikt.

Som Ni vet är ju Lelle och jag svårt förtjusta som GW säger i Potter alltså Graham och inte Harry. Nu har vi fått en ny favorit och det är ÖFKs nye tränare Ian  , han är jättebra säger Lelle och han kan sånt. Våra favoriter är Janne, Lassur, Potter och Ian, det är riktiga ledare. Janne visade i VM och senast i den nya Europa serien vad han går för som ledare. Lassur har det lite svårare i Norge men det beror inte på honom utan att det är svårt att få langrennarna att tänka fotboll.

I staterna eldar Trump på och det kan jag inte skriva om för jag är rädd för att Lelle skall bli sjuk. Han blir alltid så upprörd när Trump kommer på tal.

Som Ni ser är det både högt och lågt när Lelle och jag är i farten och jag är stolt över mitt arbete med Lelle.

Ha det så bra och krama och pussa på varandra både före under och efter jul, glöm inte misteln. ?

Glöm inte att ge Era hundar Royal Canin så dom får en bra jul, för Royal Canin är canon.

❤️?? Lacke o Lelle

,