Gräsänklingar,fotboll och kanonbajs…….

Högis en vanlig ovanlig onsdag

Hej alla snart miljoner bloggläsare, vad bra att Du lade till snart Lacke säger Lelle. Tyst nu Lelle säger jag vi skall blogga och som Ni ser av rubriken blir det spännande. Det ovanliga är att Kerran är i Gurra och Lelle och jag är gräsänklingar. Kerran kommer hem på söndag men då åker Lelle till Synsvall på måndag, det är svårt för mig att hålla ihop flocken just nu. Som Ni vet är det viktigt för många av oss vovvar. Ni som lyssnar på Lacke och Lelles partyhits varje dag vet att Povel Ramels gräsänklingsblues finns där. Vi kan lugna Kerran med att vi varken spelat poker med Stig Järell eller haft scandal beauties hemma. Idag har Dom fräst spåret så Lelle och jag skall åka skidor på eftermiddagen.

Såg Ni fotbollen igår Jannes reservlag spöade Portugal, fattar Ni att Sverige kan fotboll igen tack vare tränaren och med hjälp av Lassur. Lelle sa att Sverige spelar förståndigt, han kan sånt. Lassurs nya lag förlorade mot Nordirland och jag frågade Lelle om Dom fattar trögt i Norge. Det är nog så sa Lelle, dom behöver nog mer än en månad att lära sig sa han och tillade det ska egentligen inte behövas så lång tid, kolla på Sverige dom fattade på första träningen. När vi talar om Lassur så läste vi att det fötts många barn på Island 9 månader efter dom spöat England och man tror att det är en Lassureffekt. Jag fattar inte det där säger jag, åkte Lassur runt på Island efter segern? Sakta i backarna Lacke jag tror jag förstår vilka bilder Du får, det så att dom på Island blev glada och så vidare……… Har Du varit så glad Lelle frågar jag. Det har nog hänt och nu pratar vi inte mer om det säger han.

Som vi berättat tidigare har jag ätit smal-canin ett par månader och nu är jag i god trim igen. Fattar inte säger Lelle Du har fått samma mängd mat men går ner i vikt. Det är supereffektivt foder och jag kan rekommendera det till alla vovvar som är lite runda. Det finns att köpa hos Xmatte, petvetten ni vet. Det var hon som ordinerade det till mig hon kan sånt också ( hon kan mycket hon, vi har inte plats i bloggen att skriva om allt hon kan!) En annan effekt av maten är att det alltid är kanonbajs och ofta säger Lelle, det har inte varit skitbajs sedan Du började med smal-canin. Lacke säger Lelle det vore väl något för oss tvåbenta att käka istället för alla möjliga och omöjliga dieter. Förstår hur Du tänker Lelle säger jag men kommer Du ihåg när vi såg på Hälsoresan med Stig-Helmer att det inte var så lyckat till tvåbenta. Ok jag fattar säger Lelle.

Jag är lite avis på Kerran som får träffa min kompis VärmdöCarin och hennes nya Kisse, VärmdöCarin gillar att jag hjälper till och diskar. När jag tänker på polare så kommer BrunfloBirgitta och Yosuf hem från Kapstaden, då måste vi träffa Dom säger jag. Skall Du prata med Yosuf om Sydafrika då Lelle? Javisst jag vill veta om det är någon Trumpeffekt där säger han. Måste vi ha med Trump varje gång Lelle? Ja han är så sanslöst korkad som President så det måste vi. Nu skall Lelle käka lunch innan vi beger oss till skidstadion.

Kom ihåg att krama och pussa på två och fyrbenta och jag och Lelle skickar kramar till alla vi känner.                                           lackeochlelle@fjallveterinaren.se

/ Lacke o Lelle ❤️??