Glaaad!!!!

image

Högis torsdag

Kerran har tagit bilden från vår altan, Lelle säger att det är en tvättad älg för den är ren. Så knäpp är Lelle. Vi har besök av två ta…… äh kompisar till Kerran idag, det är roligt tycker jag. Jag frågade Lelle imorse, Du är pangsjonär är jag det också då? Sakta i backarna Lacke säger Lelle Du är i Dina bästa år och är vår terapivovve som gör att vi kommer ut även i skitväder och att vi får leka med Dig. Är jag terrapöjtvovve? Ja verkligen för Du ger oss så mycket glädje.

Lelle pratade med xmatte, pet vetten Ni vet och hon hade glädjande besked. Jag var ute med Kerran så jag kunde inte prata med henne och dessutom körde Lelle helvetesmaskinen och då är det bättre att vara ute. Xmatte berättade att hon hittat ett nytt hem för min syster Larka och det är jättebra tycker vi för Larka är en fin vovve. Dessutom berättade hon att jag får nog behålla tanden och jag som jobbat med detta mentalt hur skall jag nu ladda om? Tänk som Lassur säger Lelle, hur då säger jag? Lassur sa jag har aldrig förlorat mot England och så vann dom. Skall jag tänka att jag aldrig förlorat någon tand? Exakt sa Lelle, Du börjar hajja mental träning Lacke. Jaha tänkte jag och fattade ingenting men det sa jag inte. Xmatte sa att dom andra hundarna också luktar skunk i munnen så det är någon smitta vi har. Jag skulle vilja snacka med den som smittat mig!!!!!! Jag är ju sjuk i tre dagar till sa jag till Lelle, ja jättesjuk säger Lelle.

Lelle och jag skall snart ta en tupplur på soffan tillsammans det är skönt. Vi vilar alltså före maten och efter maten och det kan vi rekommendera till alla. Jag har en träningsfri dag idag, Lelle säger att vila är en viktig del i träningen. Imorgon Lacke då jäklar skall vi träna och vi skall gå till Maggan och köpa korv till fredagsmyset. Då får jag bära hem korven så jag säkert vet att den är hemma. Lelle och jag har fått flera rabattkuponger från Värmdö denna gång även till Zoo affären men det hjälper inte för jag är kränkt när det inte kommit VIP inbjudan på bubbel och snittar.

Ha det bra och krama varandra

/ Lacke o Lelle ❤️??