Girl power

Lelle hittade hem

För en liten stund sedan cyklade Lelle till Coop och jag fick vara hemma, gissa om jag blev glad när han kunde orientera sig hem. Det är som jag har varit borta länge så glad är Du när jag varit borta i 20 min. Lelle fattar Du inte att jag var orolig att Du inte skulle hitta hem, överdriver Du inte lite nu Lacke. Nä jag bara driver med Dig tänker jag. Det är fint väder på Värmdö idag och vi skall snart ut och patrullera. Lelle säger jag vi var ju lediga i söndags men trots det patrullerade vi halva Värmdö, kan vi ta ut det som komptid när? En sheriff är alltid i tjänst Lacke säger Lelle, dessutom fick vi lite koll på näromområdet, ja kanske inte bara närområdet säger Lelle och ser lite generad ut.

Vi har inte sett så mycket på TV från OS, mest på fotboll och då det riktiga landslaget dvs damlandslaget och dom var riktigt bra, där var det äkta shining men då efter turneringen. Vi kan konstatera att totalt sett var tjejerna bäst i OS men de får en bråkdel av pengarna, mest satsas det på killar och det ger ju resultat. Tror Du gubbarna som styr kan se det Lacke säger Lelle. Nä vet Du Lelle jag tror att det kommer bortförklaringar om konkurrens osv säger jag. Herrturneringen i fotboll där är det få i den yttersta eliten som är med. Dom måste nog vara hemma och försörja sina familjer säger jag, ja så dom kan shoppa säger Lelle. Fattar Ni nu varför vi vill att det mäktigaste landet i världen skall ha en kvinna i makten. Tänk när Dom andra ”storgubbarna” skall förhålla sig till det, det blir roligt att se tycker vi. Vi anser att det är en viktig demokratifråga att tjejer har lika mycket att säga till om. Kolla i min gamla flock där styrde Midget och hon gjorde det bra. Om vi hade varit en människoflock då hade jag bestämt säger jag. Det är det jag säger, säger Lelle vi tvåbenta har mycket att lära av Er fyrbenta. Ja orientering tex tänker jag men säger inget.

Nu måste vi sluta för vi skall ut i skogen och jag tar täten för säkerhets skull.

Ha det bra och kramas mycket, Lelle och jag har haft en kramorgie nyss på sängen. Glöm inte bort girl power and vote for Hillary.

/ Lacke o Lelle ❤️??